TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Mecanicul trenului de marfă care a provocat accidentul feroviar de la Fetești avea alcoolemie de 0,4 în aerul expirat

etilotest_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Etilotest Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Mecanicul trenului de marfă care a provocat un accident feroviar cu un alt marfar staționat în noaptea de miercuri spre joi, la Fetești, avea o alcoolemie de 0,4 în aerul expirat, potrivit IPJ Ialomița.

Mădălina Chițu, jurnalist Digi24: O echipă de intervenție cu angajați ai CFR sunt la fața locului și încearcă eliberarea liniei de cale ferată care a fost blocată în urma accidentului care a avut loc azi-noapte în gara de la Fetești.

O macara încearcă să ridice unul dintre vagoane care a fost strivit în urma impactului.

La fața locului sunt și reprezentanți ai poliției, care cercetează cum s-a întâmplat accidentul.

Azi-noapte, un tren marfar încărcat cu fier vechi a intrat într-un alt tren marfar care era încărcat cu ciment și care staționa. Două persoane au suferit leziuni minore. Nicio persoană nu a fost internată.

S-a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de accident feroviar. Turiștii care vor să ajungă la mare sau să se întoarcă dinspre mare în București trebuie să știe că traficul rutier este unul îngreunat. Trenurile circulă pe un singur fir.

Până nu vor fi eliberate vagoanele de pe șine, traficul în zonă nu va putea fi reluat în condiții normale.

Mecanicul trenului de marfă a fost sub influența alcoolului și a adormit, potrivit ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă. De asemenea, sistemul care ar fi trebuit să frâneze trenul nu funcționa.

Sursa: Digi24

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

X
Facebook
Închide
Închide