BREAKING NEWS
  • 0:49 » Eveniment caritabil Timisoara
  • 21:25 » Începe a doua etapă de generare a voucherelor în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice
  • 21:15 » Ce este grăsimea abdominală.
  • 21:01 » Cele mai bune uleiuri pentru părul uscat și deteriorat.
  • 20:57 » Ce este uleiul squalane
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Meciul Farul – FCSB a fost amânat! Decizia LPF

Decizia LPF vine ca urmare a solicitării celor de la FCSB, care au cerut amânarea pentru că nu au la dispozitie 13 jucatori valizi din cauza infectărilor cu COVID-19 și a accidentărilor.

Meciul Farul – FCSB a fost amânat de LPF

fcsb

FCSB a solicitat amânarea joi, iar, din informațiile Digi Sport, aceasta a fost acceptată de Liga Profesionistă de Fotbal.

Forul urmează să decidă noua data de disputare a partidei, în funcție de datele care sunt libere în calendar. Conform regulamentului aflat în vigoare, meciul trebuie reprogramat la prima dată liberă disponibilă, însă nu mai devreme de șapte zile de la cea în care a fost programat inițial.

FCSB s-a bazat, pentru a reuși să amâne meciul, pe paragraful de regulament în care se specifică faptul că o echipă trebuie să aibă la dispoziție cel puțin 13 jucători, dintre care un portar, la dispoziție pentru a putea juca un meci.

Iar ai făcut tot drumul spre casă doar cu viteza întâi și a doua? Hai în Digi Online să vezi Era Mașinilor Autonome și cum îți vor ușura ele viața. Azi la 21:00 pe Digi Life.

Cei de la Farul, însă, prin vocea presedintelui Gica Popescu,au contestat poziția celor de la FCSB, susținând că un meci poate fi amânat dacă echipa în cauză nu are 13 jucători valizi strict din cauza infectărilor cu COVID-19, nu și a accidentărilor, cu este cazul la echipa lui Edi Iordănescu.

Situația fotbaliștilor de la FCSB

În acest moment, după accidentările suferite de Andrei Miron și Florin Tănase, FCSB are doar 11 jucători valizi pentru următorul joc: Andrei Vlad, Ștefan Târnovanu, Denis Haruț, Paulo Vinicius, Risto Radunovic, Darius Olaru, Ovidiu Perianu, Ianis Stoica, Claudiu Keșeru și Andrei Dumiter.

  • Valentin Crețu, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu sunt fotbaliștii de la FCSB depistați cu COVID-19
  • Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Adrian Șut, Florinel Coman, Florin Tănase, Andrei Burlacu și Ivan Mamut sunt fotbaliștii accidentați de la FCSB
  • sursa:digi sport

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide