TRENDING

14:54 » Ce sancțiuni riscă Diana Șoșoacă după scandalul din Parlamentul European. În ce condiții îi poate fi suspendat sau retras mandatul

14:45 » Rusia consideră „prezența concentrată” a navelor NATO în Marea Neagră drept o ameninţare: Suntem atenţi la România şi Bulgaria

14:41 » Percheziții acasă la Bianca Drăgușanu, acuzată de evaziune fiscală din vânzarea de haine. Polițiștii au dus-o la audieri

14:37 » Canicula face victime în România. 3 oameni au murit, numărul apelurilor la 112 crește. Arafat: „Oamenii nu mai pot”

14:29 » Un polițist din Sibiu este acuzat că a inventat un accident rutier. Ar fi mințit în procesul verbal ca să-și ajute un prieten

Daca ti-a placut, distribuie acum!

,,Am incercat sa tac, ca omul care s-a saturat de polica si politicieni pina peste cap, dar deja e prea mult! As vrea sa o intreb pe doamna deputat ce i s-a pus in mincarea aceasta numita politica ( in afara de posibilitatea obtinerii de mai multi bani) pentru a arunca toata ziua cu laturi ? Chiar va pasa atit de sistemul medical? Ma indoiesc doamna! Nu mi s-a parut ca ati slabit de grija ,dar va aduc aminte ca ati avut posibilitatea atitia ani sa faceti ceva , dar in afara de declaratii si plimbari in strainatate nu am vazut nimic.

Declaratiile nu tin loc nici de paturi mediicalizate, nici de circuite in spitale ,nici de personal calificat ( m-am saturat de pilele tuturor angajate in spital care nu stiu nimic din punct de vedere profesional), nici de medici profesionisti, nici de aparatura ,nici de medicamente si materiale sanitare.

Vorbiti si va minunati ,dar nu stiti nimic din sistemul medical. Nu stiti ce eforturi se fac sa rezistam si sa oferim fiecarui pacient o sansa.Ati considerat spitalele mosia voastra, a politicienilor si le ati transformat intr o unealta de propaganda, dar voi mergeti in spitale private. M-am saturat!

Oricit de mult am vrut sa continui sa fiu diplomata ,mi-a ajuns. Daca doriti sa va explic ,o fac oricind( in privat sau public), dar pina atunci va rog nu mai invrajbiti oamenii. Ajutati la efortul sistemului medical de trece peste aceasta nenorocita de pandemie! Nu uitati ca sinteti absolventa a unei facultati de elita si ca oamenii pe linga care ati facut ,,politica” ajung zi de zi la cosul istoriei.” a precizat medicul Carmen Marcu.

 

Declarația deputatului PSD Carmen Holban:

,,Este inadmisibil ce se întâmplă acum în București.
O târgovișteancă operată și aflată în recuperare la Spitalul Foișor din capitală a fost scoasă pe o targă improvizată din unitatea sanitară. În această situație se regăsesc toți pacienții de la Foișor.
Asta pentru că membrii Executivului și alți factori de decizie, printre care și Raed Arafat, au hotărât, în această seară, să transforme Spitalul Foișor în spital suport Covid.
Fără niciun anunț prealabil, fără nicio înștiințare.
Asta arată încă o dată haosul provocat de cei care ne conduc acum!
Oamenii nu mai reprezintă nimic pentru acest Guvern iresponsabil.
Nu au niciun pic de empatie pentru pacienții abia scoși de pe mesele de operații.
Nu este uman ca acești oameni să fie tratați cu atâta indiferență!
Este rușinos ce face acest Guvern, este rușinos ce face Arafat.”

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide