TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Memoria RAM va deveni din ce în ce mai ieftină în următoarele luni

Astăzi vin cu vești bune pentru pasionații de calculatoare și hardware, după luni bune în care am vorbit doar despre cum nu se găsesc plăci video și procesoare. Un producător destul de cunoscut de memorie (Nanya Technology Corporation) a anunțat că prețul pentru memoria RAM va scădea în următoarele luni.

Motivul pentru această schimbare pare a fi cererea mică din partea pieței. Pe măsură ce memoria RAM DDR4 se apropie de finalul ciclului său de viață, oamenii nu prea mai sunt interesați, iar cei care investesc mult în module, deja cred că au stocuri și se pregătesc pentru lansarea DDR5 la nivel mainstream.

Toată lumea se pregătește pentru RAM DDR5

La fel ca restul jucătorilor din piață, Nanya se pregătește acum de lansarea noului standard de memorie RAM. Producătorul folosește un proces de fabricație de 10nm pentru memoria DDR5 și va produce în special module de 8GB; o mișcare ciudată în condițiile în care toți competitorii din piață se concentrează pe module de 16GB. Dar cine știe ce ne rezeva viitorul? În condițiile în care 16GB sunt încă un sweet-spot pentru majoritatea utilizatorilor, trecerea spre 32GB, sau chiar 64 nu pare prea aproape.

Sursa zona it


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide