BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Mergi cu mașina la RAR doar în baza certificatului verde

Registrul Auto Român (RAR) a anunțat noile condiții în care conducătorii auto vor putea intra în sediile și reprezentanțele sale ca urmare a intrării în vigoare a noilor măsuri de restricție adoptate de Guvernul României pentru combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Astfel, începând cu data de 25 octombrie, timp de 30 de zile, accesul se va putea face doar în baza certificatului verde care atestă faptul că persoana respectivă fie este vaccinată, fie are un test de tip RT-PCR sau antigen cu rezultat negativ, fie a trecut prin boală în ultimele 180 de zile.

„Potrivit noilor decizii ale Comitetului Național Pentru Situații de Urgență, care intră în vigoare începând de luni, 25 octombrie 2021, în instituțiile statului accesul persoanelor este condiționat!

Stimați clienți, prin urmare, vă aducem la cunoștință că accesul în sediile și reprezentanțele RAR din întreaga țară va fi permis, timp de 30 de zile, DOAR în baza certificatului verde care atestă fie vaccinarea, fie testarea de tip RT-PCR sau antigen cu rezultat negativ, fie trecerea prin boală în ultimele 180 de zile.

Ne prezentăm scuzele pentru inconveniente și vă stăm la dispoziție atât telefonic, cât și online pentru orice problemă care privește activitatea cu clienții Registrului Auto Român”, se precizează în comunicatul de presă dat publicității de RAR.

Noi restricții pentru combaterea efectelor Covid-19?

Noile restricții stabilite de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) la sfârșitul săptămânii trecute și aprobate prin Hotărârea de Guvern nr. 94 au intrat în vigoare la data de 25 octombrie 2021.

Printre măsurile adoptate în vederea limitării răspândirii infectărilor cu noul SARS-COV-2 se numără obligativitatea prezentării certificatului verde pentru o serie de activități, inclusiv pentru intrarea în magazine neesențiale, obligativitatea purtării măștii în toate spațiile publice, deschise și închise, precum și interdicția circulației pe timp de noapte, cu excepția persoanelor vaccinate sau a celor care au trecut prin boală.

În același timp, noile măsuri interzic, pentru o perioadă de 30 zile, desfășurarea activității operatorilor economici care activează în domeniul comerțului/prestărilor de servicii în spații închise și/sau deschise, în intervalul orar 21:00-05:00.

Înăsprirea măsurilor anti-COVID este motivată de recordurile negative pe care țara noastră le-a înregistrat în valul patru al pandemiei și care au adus sistemul medical în pragul colapsului din cauza numărului mare de cazuri grave.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide