TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Mesajul care-l va face pe Dan Petrescu să uite de națională. Cum îl convinge Neluțu Varga să rămână la CFR: „Îl asigur de asta”

Mesajul care-l va face pe Dan Petrescu să uite de națională. Cum îl convinge Neluțu Varga să rămână la CFR: „Îl asigur de asta” | EXCLUSIV

Antrenorul CFR-ului Dan Petrescu a fost extrem de deranjat de întrebarea pusă la Pro X cu referire la posibilitatea ca Adrian Mutu să antreneze echipa națională. „Ce treabă am eu? La meciul ăsta mă întrebi de națională? E azi 20 decembrie?”, a întrebat Dan Petrescu, înainte să plece din interviu.

Data de 20 decembrie a fost termenul fixat de antrenor pentru a oferi un răspuns la oferta FRF de a deveni selecționer. Prosport a reușit să vorbească în premieră cu Nelu Varga, finanțatorul CFR-ului,despre acest subiect.

Omul de afaceri este sigur că antrenorul va ramane la echipa din Gruia și a ținut să-i garanteze lui Dan Petrescu că are toată susținerea sa, în ciuda eliminării din Conference League. Se pare că cei doi și-au fixat ca obiectiv grupele Champions League, la negocierile din vară.

Mesajul care-l va face pe Dan Petrescu să uite de națională. Cum îl convinge Neluțu Varga să rămână la CFR: „Îl asigur de asta”

ProSport: Domnule Varga, cât de mult vă supără eliminarea din Conference League?

Trebuie să acceptăm faptul că nu ne-am calificat, chiar dacă este greu. Dar vreau să spun că nu mi-am pierdut încrederea în Dan. Ultimul meci a arătat că dacă el era din vară la echipă, astăzi am fi avut o altă satisfacție. Sunt convins.

Orice pentru grupele Champions League: „Îi ofer lui Dan toată susținerea, înțelegerea și răbdarea”

Aveți în continuare încredere și că Petrescu va rămâne la CFR?

Programul clubului, proiectul pe care l-am făcut, inclusiv academia care se va face, toate sunt realizate exclusiv în urma înțelegerii pe care am avut-o cu el, când s-a întors la CFR. I-am promis că îi voi asigura toate condițiile pentru performanța pe care o dorește și el și pe care o doresc și eu. Nu s-a pus niciodată problema ca el să plece, pentru că în momentul revenirii a spus că se va stabili la Cluj, iar eu i-am garantat că voi face tot ce îmi stă în putere ca să se bată la performanța pe care o dorim.

La ce performanță vă referiți?

Grupele Champions League. Este visul nostru, iar orașul și toată lumea din jurul echipei merită asta. Pentru că au fost și momente grele și am fost cu toții împreună. Acolo poți să simți satisfacția pentru efortul făcut.

Păreți convins că nu-l vom vedea acceptând oferta de la echipa națională, chiar dacă el spune că va da răspunsul abia pe 20 decembrie.

Eu mi-aș dori să-l văd pe Dan Petrescu antrenând în Anglia. Știu că este visul său și îi promit că îi ofer toată susținerea, înțelegerea și răbdarea de care are nevoie pentru a fi remarcat, dacă se va califica în grupele Champions League. Îl asigur că voi fi lângă el, pentru a-și construi echipa exact cum dorește, ca să reușim.

sursa:pro sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide