TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Microsoft va majora cu 20% preţurile pentru pachetul de software Microsoft 365, care include aplicaţii cum ar fi Teams şi Outlook, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Majorarea va intra în vigoare în termen de şase luni, a informat gigantul american, potrivit sursei citate.

Este prima majorare de când a fost lansat pachetul, în urmă cu un deceniu, şi va afecta clienţii comerciali, a afirmat Jared Spataro, vicepreşedintele Microsoft 365, adăugând că de la lansare au fost adăugate 20 de aplicaţii.

„Această actualizare a preţurilor reflectă valoarea crescută pe care am livrat-o clienţilor în ultimii zece ani”, a declarat Spataro.

Microsoft a dat asigurări că nu va modifica preţurile versiunilor pachetului de software Microsoft 365 pentru consumatori sau pentru educaţie.

Microsoft 365 a avut vânzări de 53,9 miliarde de dolari în cel mai recent an fiscal, aproximativ o treime din vânzările totale ale companiei americane, de 168 miliarde de dolari.

Joi, acţiunile Microsoft au atins un nivel record, iar la finalul şedinţei înregistrau un avans de 1,8%, la 295,96 dolari.

Sursa: G4 Media


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide