BREAKING NEWS
  • 14:54 » INCIDENȚA COVID, ÎN CREȘTERE! MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE ARE 6,52
  • 14:52 » INDICELE DE PERCEPȚIE A CORUPȚIEI ÎN CONTEXTUL COVID -19
  • 14:50 » Companiile americane cu afaceri în Rusia se tem de noile sancțiuni pregătite de Casa Albă în situația în care Putin invadează Ucraina
  • 14:26 » Satul din România unde oamenii plătesc de 7 ori mai mult pentru apa folosită: „O plătesc, dar n-am consumat-o”
  • 14:20 » Ce e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UECe e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UE
Daca ti-a placut, distribuie acum!

În cadrul podcast-ului lui Măruță, Mihai Bendeac a dat dovadă de sinceritate așa cum face de fiecare dată, dar a avertizat pe toată lumea că este posibil să regrete o parte dintre afirmațiile pe care le-a făcut.

Actorul a vorbit despre fricile sale, a descris apartamentul de la Unirii în care locuiește, a vorbit extrem de frumos despre fratele și părinții lui, dar și despre începuturile carierei sale.

 

La un moment dat, a venit vorba despre Andra Măruță, soția prezentatorului, despre care juratul de la iUmor și-a exprimat opinia sinceră. Din punctul lui de vedere, ea este un mare artist al României, la care oamenii se vor raporta peste mai mulți ani, așa cum se raportează în momentul de față la Maria Tănase.

Auzind toate aceste cuvinte frumoase venind din partea lui, Măruță i-a mulțumit, dar a ținut să pună paie pe foc și l-a întrebat dacă nu se va supăra Delia, când va auzi ce a declarat.

Soțul Andrei a cumpărat nici mai mult, nici mai puțin de 100 de exemplare ale cărții scrise de Mihai Bendeac alături de mama sa, Emilia Bendeac, „Jurnalul unui burlac.

 

 

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide