TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

În cadrul podcast-ului lui Măruță, Mihai Bendeac a dat dovadă de sinceritate așa cum face de fiecare dată, dar a avertizat pe toată lumea că este posibil să regrete o parte dintre afirmațiile pe care le-a făcut.

Actorul a vorbit despre fricile sale, a descris apartamentul de la Unirii în care locuiește, a vorbit extrem de frumos despre fratele și părinții lui, dar și despre începuturile carierei sale.

 

La un moment dat, a venit vorba despre Andra Măruță, soția prezentatorului, despre care juratul de la iUmor și-a exprimat opinia sinceră. Din punctul lui de vedere, ea este un mare artist al României, la care oamenii se vor raporta peste mai mulți ani, așa cum se raportează în momentul de față la Maria Tănase.

Auzind toate aceste cuvinte frumoase venind din partea lui, Măruță i-a mulțumit, dar a ținut să pună paie pe foc și l-a întrebat dacă nu se va supăra Delia, când va auzi ce a declarat.

Soțul Andrei a cumpărat nici mai mult, nici mai puțin de 100 de exemplare ale cărții scrise de Mihai Bendeac alături de mama sa, Emilia Bendeac, „Jurnalul unui burlac.

 

 

 

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide