BREAKING NEWS
  • 20:50 » Badantă româncă, bătută cu bastonul și legată cu o curea de către bătrânul italian pe care îl îngrijea
  • 20:13 » Amenințare cu bombă la complexul Bega din Timișoara
  • 19:45 » Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  • 18:03 » Rubla se apreciază puternic față de euro și dolar la Bursa de la Moscova: A ajuns la nivelul din iunie 2015
  • 18:01 » Se întâmplă și la case mai mari, nu numai în România – Persoane arestate la Beijing pentru falsificarea testelor PCR de depistare a COVID-19
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Mihai Neșu a primit o mașină de la Gigi Becali: “A fost o surpriză!”. Cât a plătit patronul lui FCSB

Mihai Nesu (38 de ani), fostul jucător de la FCSB sau Utrecht, construiește lângă Oradea un centru pentru ajutorarea copiilor și tinerilor cu dizabilități neuromotorii

Paralizat după accidentarea groaznica suferita in 2011, în timpul unui antrenament al lui UtrechtNeșu a avut nevoie de o mașină nouă pentru a se putea deplasa, iar apropiații fostului fundaș au apelat la Gigi Becali.

Mihai Neșu: “Gigi Becali mi-a plătit mașina, 50.000 de euro. A fost o surpriză”

Patronul de la FCSB a acceptat să îl ajute pe fostul său jucător și i-a cumpărat o mașină de 50.000 de euro. Neșu spune că Becali și-a manifestat sprijinul și pentru proiectul la care lucrează acum fostul internațional.

“Ultima oară am vorbit cu dânsul în primăvară, când prietenii mei, Mihai și Iulia, au vrut să-mi facă o surpriză și să-mi cumpere o mașină nouă. Au căutat pe cineva să sponsorizeze, au ajuns la nea Gigi, care a plătit mașina. E cumpărată de el, 50.000 de euro. A fost o surpriză. 

Mașina luată de mine imediat după accident, care m-a ajutat foarte mult, a început să aibă tot felul de hibe și nea Gigi s-a arătat dispus să o plătească. L-am sunat să-i mulțumesc și și-a arătat disponibilitatea să ne ajute la proiect dacă cumva ne împotpolim. 

A zis să sunăm. Normal că nu-l deranjăm să-l sunăm încontinuu, dar eu am avut o relație foarte bună cu nea Gigi chiar dacă mă mai răzvrăteam. Era el simpatic și spunea că eu făceam cel mai urât la bani, dar nea Gigi e un om cu suflet mare, care știu că duce o luptă continuă cu mântuirea, să devină un om mai bun”, a spus Mihai Neșu, la emisiunea Fita cu Adita.

Mihai Neșu: “Poate de Crăciun reușim să facem inaugurarea noului complex”

Mihai Neșu a oferit detalii și despre stadiul lucrărilor de la noul proiect, spunând că speră ca inaugurarea noului centru de lângă Oradea să aibă loc la finalul acestui an.

“De la începutul lui iunie construim noul complex de recuperare pentru copii și tineri cu dizabilități neuromotorii. În afara Oradei, la 8 kilometri. E un complex nou, considerăm că e foarte necesar pentru copiii cu dizabilități să aibă șanse mai mari la terapie. Fiind în regim caritabil, le dă posibilitatea părinților să vină pe termen nelimitat la terapii, să nu le oprească și să le crească șansele copiilor de a face recuperare.

E un proiect pe care noi am început să-l gândim de prin 2018. Având experiența centrului actual, am considerat că trebuie aduse îmbunătățiri, terapii în aer liber. Deja avem două clădiri ridicate la roșu aproape, sunt ridicate bisericuța și clădirea centrului. Ne lipsesc cam 1,8 – 1,9 milioane de euro din ce credem noi că avem nevoie. Dacă reușim să-i strângem până în vară, poate de Crăciun reușim să facem inaugurarea noului complex. Sperăm să reușim, să ne ajute oamenii ca și până acum și să fie alături de noi”, a mai spus Neșu.

sursa:sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide