TRENDING
  • 20:28 » O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc
  • 20:25 » Primarul unei comune din Alba a murit. A fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei
  • 20:22 » Povestea impresionantă a unui director din Călărași. Umblă din poartă în poartă pentru a-i convinge pe copii să meargă la școală
  • 20:16 » Un spital din București a înființat Registrul Naţional Unic al Pacienţilor Arşi
  • 20:06 » Un pădurar din Bistrița a încercat să scape de amendă cu țuică, pastramă și cârnați. A fost prins în flagrant
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Am putea spune că a fost chiar cea mai mare surpriză a acestei ediții. Mihai Trăistariu s-a aflat în costumul Stelei de la Masked Singer România. Acesta a ales să interpreteze piesa Cant Get You Out Of My Head, dar nimănui nu i-a trecut prin cap că sub mască se află un bărbat. Alegerea muzicală a fost una extrem de bună și, la fel cum jurații și cei aflați în platou au fost surprinși, la fel de mirați au fost și cei de acasă.

Acesta a făcut chiar și o postare pe contul său de Instagram, în urmă cu doar câteva ore. Iată ce a scris fostul concurent de la Eurovision.

 

Juriul emisiunii s-a schimbat în cel de-al doilea sezon al emisiunii. În loc de Ana Morodan și Codin Maticiuc și-au făcut apariția Alex Bogdan și Mihaela Rădulescu, alături de Inna și de Hora Brenciu. Prezentatorul emisiunii este chiar Pavel Bartoș, pe când sezonul trecut a fost prezentat de Jorge.

 

Cei 4 jurați primesc diferite detalii și informații din partea persoanei ce se află sub mască, dar sunt codificate. De asemenea, vocea este schimbată, astfel că juriul și oamenii de acasă nu prea au nicio șansă să-și dea seama ușor despre persoana ce se află sub mască.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide