TRENDING
  • 22:10 » Dâmbovița: Tatăl care și-a bătut fiul de 13 ani și l-a dat noaptea afară din casă a fost arestat preventiv
  • 22:09 » Panică într-o benzinărie, după ce un șarpe s-a încolăcit de furtunul unei pompe de alimentare! Jandarmii au intervenit de urgență
  • 22:09 » Runcu, cea mai afectată comună din Dâmbovița în urma potoapelor din ultimele zile! Imagini de groază cu dezastrul provocat de inundații
  • 22:08 » Un tânăr împușcat în picior de polițiști a refuzat primul ajutor. „Unde ne aflăm aici, în junglă?“
  • 22:07 » Angajată băgată în comă de patron pentru demisie. Bărbatul a fost arestat. „Ce, fă, vrei să demisionezi?“
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Astăzi 28 Iulie 2021, Mihai Vișinescu a depus Jurământul de Primar la Judecătoria Răcari

 

Am depus astăzi Jurământul de Primar în fața Judecătorului delegat la Judecătoriei Răcari, după ce săptămâna trecută am încercat să depun Jurământul în fața Consiliului Local, conform legii, dar ședința a fost boicotată de consilierii PSD, care nu s-au prezentat, la îndemnul domnului deputat PSD Țachianu Marian, cu scopul ca eu să nu preiau mandatul de primar, după cum mi-au comunicat unii dintre consilieri.

Fac apel, pe această cale, la toți consilierii aleși ai comunei Braniștea, la colaborarea și unitate în interesul cetățenilor care ne-au ales, să încetam cu luptele politice și să muncim pentru oamenii care și-au pus speranțele în noi!

Stimați consilieri, vă reamintesc că ați depus un Jurământ pentru comuna Braniștea, nu sunteți în slujba unei persoane și nu merită interes personal, sunteți în slujba tuturor cetățenilor din comună care plătesc taxe și impozite și care merită respectul nostru!

Dragi cetățeni ai comunei Braniștea,

De astăzi începem un nou capitol! De astăzi ușor mea este deschisă fiecăruia dintre voi! De astăzi vei fi zi și noapte la dispoziția ta! Împreună vom face din comuna noastră un loc în care vrei să ramai! Vă mulțumesc pentru tot sprijinul și vă asigur că veți rămâne mereu același om pe care îl cunoașteți!

Cu deosebit respect,
Mihai Visinescu
Primarul Comunei Braniștea “


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide