TRENDING

15:40 » Ce a descoperit FBI despre Thomas Matthew Crooks, tânărul care l-a împușcat pe Donald Trump

15:31 » Un urs a fost văzut la intrarea pe un traseu turistic foarte frecventat. Avertismentul Salvamont: „Nu are frică de om”

15:26 » Ministrul Muncii: Nicio pensie nu va scădea. Recalcularea pensiilor ajunge în perioada 16-31 august

15:23 » Aproape 100.000 de apeluri la 112 au fost înregistrate în weekend, în timpul primului cod roșu extins de caniculă

15:19 » Aglomerație pe Autostrada Soarelui, dar și pe drumurile care leagă stațiunile de pe litoral

Daca ti-a placut, distribuie acum!

Astăzi 28 Iulie 2021, Mihai Vișinescu a depus Jurământul de Primar la Judecătoria Răcari

 

Am depus astăzi Jurământul de Primar în fața Judecătorului delegat la Judecătoriei Răcari, după ce săptămâna trecută am încercat să depun Jurământul în fața Consiliului Local, conform legii, dar ședința a fost boicotată de consilierii PSD, care nu s-au prezentat, la îndemnul domnului deputat PSD Țachianu Marian, cu scopul ca eu să nu preiau mandatul de primar, după cum mi-au comunicat unii dintre consilieri.

Fac apel, pe această cale, la toți consilierii aleși ai comunei Braniștea, la colaborarea și unitate în interesul cetățenilor care ne-au ales, să încetam cu luptele politice și să muncim pentru oamenii care și-au pus speranțele în noi!

Stimați consilieri, vă reamintesc că ați depus un Jurământ pentru comuna Braniștea, nu sunteți în slujba unei persoane și nu merită interes personal, sunteți în slujba tuturor cetățenilor din comună care plătesc taxe și impozite și care merită respectul nostru!

Dragi cetățeni ai comunei Braniștea,

De astăzi începem un nou capitol! De astăzi ușor mea este deschisă fiecăruia dintre voi! De astăzi vei fi zi și noapte la dispoziția ta! Împreună vom face din comuna noastră un loc în care vrei să ramai! Vă mulțumesc pentru tot sprijinul și vă asigur că veți rămâne mereu același om pe care îl cunoașteți!

Cu deosebit respect,
Mihai Visinescu
Primarul Comunei Braniștea “


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide