TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Circa 2500 de turişti au urcat, sâmbătă, până la ora 13:00, la Cota 2000 din Masivul Bucegi, relatează news.ro. Este primul weekend în care se schiază în acest sezon la Sinaia, iar autorităţile recomandă turiştilor să nu urce cu maşinile până în parcarea de la staţia telegondolei din staţiune, întrucât aceasta este integral ocupată.

Sunt deschise 11 pârtii, iar stratul de zăpadă ajunge la 40 de centimetri, în funcţie de pârtie, între 20 şi 40 de centimetri.

„Ne aşteptam la aşa ceva, deoarece suntem singura staţiune de iarnă de pe Valea Prahovei care oferă 15 kilometri de domeniu schiabil. Este foarte multă lume, se schiază în condiţii bune, este o zi superbă la Cota 2000, sunt plus cinci grade Celsius, e cer senin şi vântul nu bate”, a declarat pentru News.ro administratorul domeniului schiabil al staţiunii Sinaia, Maria Floricica.

Sâmbătă, la mai puţin de o oră de la punerea în funcţiune a gondolei Sinaia, parcarea de la staţia gondolei a devenit neîncăpătoare. În aceste condiţii autorităţile locale le recomandă turiştilor care vor să urce pe munte cu instalaţia de transport pe cablu să ia un taxi sau autobuzul pentru a ajunge la staţia de plecare a gondolei, relatează news.ro

sursa g4media.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide