BREAKING NEWS
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
  • 23:13 » Următoarea pandemie ar putea fi mai letală decât COVID-19, afirmă creatoarea vaccinului AstraZeneca
  • 23:12 » FOTO: Au văzut moartea cu ochii. Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital, după un accident în Vâlcea
  • 22:56 » O retrospectivă tristă a celor 21 luni de școală în pandemie
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Mini frigiderul Xbox Series X costă 100 de euro și poate fi pre-comandat

Microsoft a făcut o mișcare curajoasă când a ales design-ul noului Xbox Series X, iar lumea a început imediat să-l compare cu un frigider. Așa că producătorul a dus gluma mai departe și a creat frigidere full-size care au ajuns la influenceri și personalități precum Snoop Dogg și Dwayne „The Rock” Johnson. După această mișcare, popularitatea frigiderului „de gaming” a crescut destul de mult, iar acum poți plasa o pre-comandă pentru versiunea sa in miniatură.

Prețul pentru o astfel de jucărie este de 100 de euro și dacă îți doreșți un mini frigider Xbox, poți plasa o pre-comandă începând cu data de 19 Octombrie 2021. Frigiderul este creat în colaborare cu Ukonic și are o capacitate de 10 doze de 0.5 litri pe cele două rafturi interioare. În plus, vine și cu un port USB pentru a-ti încărca dispozitivele, astfel îl poți ține liniștit pe lângă birou.

Mini frigiderul Xbox va fi disponibil în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Franța, Germania, Italia, Irlanda, Spania, Olanda și Polonia. Microsoft dorește însă să-l comercializeze și în alte teritorii și a anunțat că va continua să-l producă și pentru alte piețe pe parcursul anului viitor. Inițial va fi dificil să punem mâna pe el în România, în principal din cauza taxelor de transport.

Sursa zona it


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide