TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ministerului Apărării Naționale și a Asociației “Alături de Eroi” a derulat astazi campania “Alături de Veterani”!

În perioada 27-28 aprilie 2021, cu ocazia Zilei Veteranilor de Război, la nivelul Garnizoanei Târgoviște se organizează campania “Alături de Veterani”, cu sprijinul Ministerului Apărării Naționale și a Asociației “Alături de Eroi”. Activitatea constă în distribuirea unor pachete cadou pentru 40 de veterani de război din județul Dâmbovița, aflați în evidența Centrului Militar Județean Dâmovița.
Astăzi, s-au retrăit momente de istorie…este greu de descris în cuvinte ceea ce simți, când auzi poveștile reale și vii ale înaintașilor noștri, eroi ai neamului românesc, onorabilii veterani de război.
În cadrul campaniei Ministerului Apărării Naționale și cu sprijinul Asociației “Aproape de Eroi”, delegația Garnizoanei Târgoviște a fost “Aproape de Veterani” și a vizitat la domiciliu, veteranii de război din județul Dâmbovița, pentru a le înmâna cadouri simbolice.
În județul Dâmbovița, mai sunt în viață 40 de veterani de război, cu vârstele cuprinse între 95 și 100 de ani. Povestirile lor de pe front depășesc limitele imaginabilului. Oameni simpli dar neînfricați, patrioți adevărați, ostași de onoare!
“Neamul devine etern prin Cultul Eroilor.” (Nicolae Iorga)
Onoare și glorie eroilor neamului nostru! ??
    
sursa: facebook

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide