TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ministrul de Finanțe, despre zero taxe pe salariul minim: Odată ce deschidem cutia Pandorei, nu vom mai putea opri generalizarea. Odată ce ai creat o categorie care nu plătește taxe, toate categoriile vor dori

Ministrul Finanțelor Dan Vîlceanu a declarat, marți, că aplicarea unei măsuri precum zero taxe pe salariul minim, chiar și la nivelul unui sector, va aduce o gravă problemă bugetară, el precizând că astfel ar deschide o cutie a Pandorei prin care toate categoriile vor dori să nu plătească taxe.

Întrebat dacă există vreo șansă ca de la 1 ianuarie 2022 să fie aplicat zero taxe pe salariul minim pe una din categoriile menționate de ministrul Economiei Claudiu Năsui, precum Horeca și dacă există vreun plan în acest sens în coaliție, Dan Vîlceanu a declarat că nu cunoaște să existe o astfel de discuție.

„De altfel, o măsură pe care mi-e greu să cred că o putem aplica la acest moment. Vorbim de consolidare fiscală, vorbim de reducerea cheltuielilor. Dacă venim cu această măsură o să avem o mare și o gravă problemă bugetară”, a precizat ministrul de Finanțe.

Sursa: G4Media

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide