BREAKING NEWS
  • 20:50 » Badantă româncă, bătută cu bastonul și legată cu o curea de către bătrânul italian pe care îl îngrijea
  • 20:13 » Amenințare cu bombă la complexul Bega din Timișoara
  • 19:45 » Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  • 18:03 » Rubla se apreciază puternic față de euro și dolar la Bursa de la Moscova: A ajuns la nivelul din iunie 2015
  • 18:01 » Se întâmplă și la case mai mari, nu numai în România – Persoane arestate la Beijing pentru falsificarea testelor PCR de depistare a COVID-19
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ministrul Sănătății, despre testarea COVID în farmacii: Ordinul va fi publicat cât de curând!

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a anunțat miercuri că forma finală a ordinului privind testarea pentru COVID-19 în farmacii va fi publicat cât de curând.

“Avem planuri pentru creșterea capacității de testare. Astăzi am avut o întâlnire cu directorii din Ministerul Sănătății care sunt implicați în reducerea ordinii și operaționalizarea testării în farmacii. Discuțiile sunt avansate, sunt în etapă în care finalizează procedurile de pregătire a personalului din farmacii, care va efectua activitatea de testare, urmând ca forma finală a ordinului să fie publicată cât de curând “, a declarat Ioana Ioana Mihăilă miercuri, după ședința de Guvern.

Ea a arătat că testele sunt disponibile atât în ​​DSP-uri, cât și în depozitele Ministerului Sănătății și la Unifarm și că acestea vor fi furnizate farmaciilor care s-au declarat interesate de activități de testare de îndată ce ordinea va fi finalizat și publicat.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide