TRENDING
  • 20:44 » Impact violent pe Valea Dâmboviței! O persoană a fost transportată la spital
  • 20:43 » Crește numărul șoferilor prinși drogați la volan în Dâmbovița! Doi tineri s-au ales cu dosare penale
  • 20:42 » Scene incredibile petrecute pe un bulevard din Târgoviște! Un prahovean a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a încercat să se ascundă în curtea unui localnic
  • 20:42 » Cât a ajuns să coste să repari o bară de la maşină în service-urile din România. După poliţele RCA, ar putea urma o nouă plafonare
  • 20:38 » Lovitură pentru românii care vor să plece în vacanţă. Cu cât se vor scumpi biletele de avion din vară
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Ministrul Sănătății, despre testarea COVID în farmacii: Ordinul va fi publicat cât de curând!

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a anunțat miercuri că forma finală a ordinului privind testarea pentru COVID-19 în farmacii va fi publicat cât de curând.

“Avem planuri pentru creșterea capacității de testare. Astăzi am avut o întâlnire cu directorii din Ministerul Sănătății care sunt implicați în reducerea ordinii și operaționalizarea testării în farmacii. Discuțiile sunt avansate, sunt în etapă în care finalizează procedurile de pregătire a personalului din farmacii, care va efectua activitatea de testare, urmând ca forma finală a ordinului să fie publicată cât de curând “, a declarat Ioana Ioana Mihăilă miercuri, după ședința de Guvern.

Ea a arătat că testele sunt disponibile atât în ​​DSP-uri, cât și în depozitele Ministerului Sănătății și la Unifarm și că acestea vor fi furnizate farmaciilor care s-au declarat interesate de activități de testare de îndată ce ordinea va fi finalizat și publicat.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
Facebook
Închide
Închide