BREAKING NEWS
  • 8:04 » Nuclear Threat Initiative (NTI), finanțată de fundațiile Gates și Rockefeller, a simulat o „pandemie de variola maimuței” în martie 2021
  • 23:49 » Din această toamnă școlile pot folosi catalogul electonic, dar trebuie tipărit obligatoriu și arhivat, propune ministerul Educației
  • 23:45 » Lugoj – Explozie într-un bloc de pe strada Aleea Brazilor (FOTO)
  • 23:44 » Ce se întâmplă cu roaming-ul de la 1 iulie: trebuie să știi dacă ai planuri de vacanță în străinătate
  • 23:38 » Singurul loc din România în care muntele se întâlnește cu „marea”. Trebuie să ajungi acolo măcar o dată în viață
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Minunea unui vasluian. Cum a încercat să păcălească polițiștii că mașina se conducea singură

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a condus un autoturism deşi nu deținea permis de conducere.

La vederea polițiștilor tânărul a părăsit locul şoferului şi s-a deplasat pe bancheta din spate.

În data de 25 octombrie, pe timpul desfăşurării unui control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați – I.T.P.F. Iași a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autoturism, înmatriculat în România.

La vederea polițiștilor bărbatul s-a mutat de pe şoferului pe bancheta din spate

”În momentul în care colegii noştri s-au apropiat de mijlocul de transport au constatat că în habitaclul acestuia sunt două persoane, una pe scaunul din dreapta faţă, cea de a doua pe bancheta din spate”, se arată în comunicatul de presă emis de Polița de Frontieră.

În urma cercetărilor efectuate poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul fusese condus de persoana aflată pe bancheta din spate, un bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza judeţului Vaslui, care în momentul oprii autovehiculul a părăsit locul şoferului.

Deoarece acesta nu a putut prezenta permisul de conducere, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că tânărul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide