TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Mircea Rednic, cerut insistent la Dinamo după o nouă umilință a „câinilor”: „E capabil să salveze echipa”

Mircea Rednic, pe vremea când antrena Dinamo
Foto: Imago

CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Dinamo, scor 5-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 10 din Liga 1, iar numele lui Mircea Rednic a fost adus din nou în discuție ca un potențial salvator al echipei.Cornel Dinu, fost jucător și antrenor la formația alb-roșă, a comentat dezastrul din Bănie al elevilor lui Sorin Colceag și a analizat posibila venirea a lui Mircea Rednic pe banca echipei.

„Sufăr pentru că este unic în istoria lui Dinamo. Stăteam şi mă gândeam că nimic nu este întâmplător. La Dinamo se trăieşte efectul ultimilor ani. Dacă timpul ar sta pe loc, ar fi mai bine pentru toată lumea. Eu mi-l aduc aminte pe Rednic în 2007, am vorbit de curând cu el. În ultimii ani nu a mai confirmat.

Rednic e bine pregătit din punct de vedere tehnic, pentru mine era realmente o plăcere să văd antrenamentele lui. Făcea antrenamente logice, eficiente. Cunosc foarte bine situaţia lui Mircea Rednic.

Pentru un antrenor este teribil de important cum se manifestă la înfrângere, pentru că în vestiar, jucătorul suferă. Speranţa care poate să existe la Rednic este de a aduce nişte jucători”, a spus Cornel Dinu pentru Telekon Sport.

Basarab Panduru mizează și el pe Rednic

Prezent în același studiou, Basarab Panduru este de părere că „Puriul” poate aduce o schimbare majoră în jocul echipei.

„S-ar putea să se schimbe ceva. E un antrenor cu calitate. Acum, eu n-am prea înţeles dacă jucătorii care au venit au venit să facă un Dinamo mai puternic sau un Dinamo mai slab.

Ei trebuie să o facă mai bună. Ai adus jucători care să fie mai slabi ca cei dinainte? Nu ştiu dacă s-a întărit sau nu. Cred că Rednic e capabil să o salveze şi cred că toţi dinamoviştii sunt bucuroşi dacă Rednic duce echipa în barajul ăla”, a spus Panduru pentru sursa citată.

sursa:gsp.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide