BREAKING NEWS
  • 21:06 » Incendiu de proporții la o hală din Timișoara (FOTO/VIDEO)
  • 20:50 » Un bărbat a refuzat să oprească la semnalul polițistului, l-a lovit cu mașina și a fugit
  • 20:48 » Și-a lăsat nevasta și copiii pentru o refugiată ucraineancă pe care a primit-o în casă
  • 20:44 » Variola maimuței. Ce este, cum se transmite și cât de gravă e boala? OMS: „Acesta nu este un eveniment obișnuit”
  • 20:39 » Media din clasele V-VIII ar putea să nu mai conteze la admiterea la liceu. Cîmpeanu: Notele și-au pierdut foarte mult din relevanță
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Mit: Nu te vei confrunta cu acnee în timpul iernii, căci atunci pielea ta este uscată

Adevărul: în timpul verii, pielea noastră tinde, într-adevăr să fie mai uleioasă datorită umidității din aer, însă există mult mai multe cauze ale acneei decât excesul de sebum cu care ne confruntăm în perioada călduroasă a anului.

 

Mit: Pentru o exfoliere corectă a tenului, este neapărată nevoie de un scrub care să îndepărteze celulele moarte și impuritățile

Adevărul: Produsele de exfoliere se găsesc sub multe forme și variante, de la loțiuni și tratamente, până la scruburi cu particule abrazive. În timp ce gomajul ne ajută să scăpăm de impuritățile de la suprafața, este nevoie de acțiune și din interior.

 

Mit: Produsele de curățare pe bază de ulei provoacă acnee

Adevărul: În ciuda faptului că lasă impresia greșită că încarcă tenul, produsele de curățare pe bază de ulei sunt inofensive. Ele ajută la o curățare mai profundă a pielii, în special pentru persoanele care obișnuiesc să se machieze, căci au capacitatea de a dizolva mai bine decât orice demachiant produsele folosite.

 

Mit: Nu ai nevoie de un serum pentru o piele perfectă

Adevăr: Dacă ar fi să urmăm această logică, atunci fiecare dintre produsele pe care le utilizăm în rutina noastră de îngrijire sunt opționale. Bineînțeles, nimeni nu ne poate obliga să cumpărăm și să folosim un anumit produs, însă înainte de a condamna industria de cosmetice, ar trebui să ne adunăm informațiile de care avem nevoie.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide