TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Sarea nu are ce căuta într-o dietă!

Un alt mit… cine spune că trebuie să eliminăm complet sarea din mâncare pentru a putea slăbi? Dacă stăm puțin să analizăm, orice aliment conține sare, deci nu vom avea niciodată cum s-o eliminăm. De asemenea, sarea dă gust bun mâncării și, chiar mai mult de atât, sarea se poate folosi fără probleme și în diete.

 

Apa cu lămâie nu ajută la slăbit!

Este o bună sursă de vitamina C și de hidratare, mai ales în perioada asta caniculară. Dar nu, nu te va ajuta să slăbești. În schimb, multă apă (simplă) și o hidratare corectă te va ajuta să elimini corect grăsimea.

 

Sucurile naturale sunt bune, nu fac rău, că doar sunt naturale!

O altă mare greșeală. Pofta de sucuri este mereu și dacă ținem o dietă vrem să avem și sucuri în alimentație. Așa că optăm să renunțăm la acele sucuri carbogazoase în detrimentul sucurilor naturale, făcute în casă, că-s sănătoase și bune și ne ajută să slăbim.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide