BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Momentul în care Emma Răducanu le vorbește fanilor în românește, la Cluj

Britanica Emma Răducanu le-a făcut o surpriză fanilor care au asistat la antrenamentele ei de la turneul Transylvania Open, din Cluj-Napoca. Jucătoarea născută în Canada a vorbit la microfon în limba română, limba maternă a tatălui ei.

„Nu pot vorbi în limba română foarte bine, dar voi încerca. Vă mulțumesc foarte mult! Oamenii au fost foarte de treabă cu mine și îmi lipsiți. Iubesc România!” – a spus în limba română campioana de la US Open.

Strădania sportivei britanice a stârnit ropote de aplauze din partea spectatorilor aflați în tribune și laude pe Facebook din partea organizatorilor.

Începând de azi, turneul se va desfășura fără spectatori, ca urmare a restricțiilor adoptate de autoritățile române. Astfel, antrenamentele cu public din acest weekend au reprezentat ultimele ocazii pentru fanii din Cluj s-o vadă la lucru pe Emma Răducanu.

Tânăra de 18 ani a trăit și a studiat în Marea Britanie, dar s-a născut în Canada. Tatăl ei este român și mama chinezoaică. Emma Răducanu este mândră de originile părinților ei și nu uită să le amintească de fiecare dată, presa britanică văzând în ea un simbol al multiculturalismului.

Emma și-a vizitat de mai multe ori atât bunica din România, cât și bunicii din China și a încercat să învețe câte ceva în românește și în mandarină.

De altfel, înainte de a ajunge la turneul găzduit de Cluj, Emma Răducanu le-a transmis fanilor pe o rețea socială un mesaj în limba română.

Sursa digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide