BREAKING NEWS
  • 1:21 » Vaccinul românesc este gata
  • 0:25 » Premierul Ciucă anunță plafonarea prețului la energie și la gaze, de la 1 februarie
  • 0:23 » Gradul de siguranță în școli, între 76 și 82%, spune Cîmpeanu. Ce a răspuns ministrul la întrebarea „cum își trimite copilul la școală”
  • 0:22 » Ciucă: Un milion de facturi trimise greșit vor fi refăcute, fără ca oamenii să fie debranşaţi sau să plătească penalități
  • 0:20 » FOTO: Un minor şi doi tineri din Afganistan, depistaţi la frontiera Giurgiu, ascunşi într-un TIR turcesc
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Momentul în care Ianis Stoica a vrut să plece de la FCSB: ”Stop! Deja ești mare fotbalist”

Ianis Stoica a raas in vara in lotul FCSB-ului, după doi ani și jumătate în care a evoluat, sub formă de împrumut, la Dunărea Călărași, Petrolul și Unirea Slobozia.

Ianis Stoica și Florin Tănase, în meciul FCSB - FC Botoșani / Foto: Sport Pictures

Jucătorul de 18 era, care ar fi dorit de Arsenal, tentat și în vară să plece la o altă echipă sub formă de împrumut, pentru a evolua constant, însă Anamaria Prodan, agentul său, i-a transmis că ar fi bine să rămână la FCSB și să lupte pentru un post în echipă.

Momentul în care Ianis Stoica voia să plece și a fost sfătuit să rămână la FCSB

El, fiind un copil răsfățat, a vrut să plece și ne-am tot mutat, până într-un moment în care i-am zis ‘Ianis, stop! Deja ești mare fotbalist, tu trebuie să lupți pentru poziția ta în echipă’. E un copil care vede numai fotbal”, a spus Anamaria Prodan, la Realitatea Sportiva.

Anamaria Prodan a rememorat și momentul în care l-a adus pe Ianis Stoica la FCSB, după o scurtă experiență în fotbalul german.

Ianis nici 14 ani nu avea când eu eram într-o relație fabuloasă cu Gigi Becali și-l rugam să-i dea o șansă, văzând cam ce s-ar putea întâmpla în Europa în următorii ani. Adică cel mai tânăr jucător care evoluează la nivel mondial reușește să și marcheze. El a fost cumva copilul meu mai mult decât Dennis Man.

Eu pe Ianis Stoica l-am adus din Germania, nu știa absolut nimeni, am vorbit cu părinții lui și, după aceea, am mers la FCSB”, a transmis Anamaria Prodan.

Ianis Stoica ar putea semna cu firma fraților Becali

Ianis Stoica are contract semnat cu o firmă de impresariat la care este asociat și Anamaria Prodan, însă în următoarea perioadă și-ar putea schimba agentul.

Potrivit lui Gigi Becali, tatăl lui Ianis, fostul fotbalist Pompiliu Stoica, a discutat cu Giovanni Becali despre un contract încheiat între jucătorul FCSB-ului și firma fraților Ioan și Victor Becali.

sursa:digi sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide