TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O şofer bucureştean a reuşit să evite un alt accident în Pasajul Unirii. Omul a avut prezenţă de spirit şi a oprit un TIR care se îndrepta spre pasaj. Incidentul a fost surprins de camera de bord a maşinii şoferului în cauză şi a fost publicată pe YouTube. Când a văzut că de pe sens opus se apropie un TIR ce se îndrepta spre Pasajul Unirii, omul a sărit pur şi simplu în faţa autocamionului şi l-a forţat să oprească. I-a explicat apoi de ce nu este o idee tocmai bună să încerce să traverseze pasajul.

Potrivit autorului filmării, TIR-ul avea numere de Bulgaria, deci e puţin probabil că şoferul să fi avut cunoştinţă despre numeroasele incidente petrecute în ultima perioadă în Pasajul Unirii. Dar a înţeles mesajul românului şi a ocolit zona.

Filmarea a strâns numeroase comentarii, cei mai mulţi dintre cei care au vizionat imaginile felicitându-l pe şoferul român. ”Dacă nu erai tu, ăsta ar fi fost al 4-lea accident pe care l-aș fi văzut în pasajul vieții! Felicitări!”, ”Cred ca se îndreptau ăn pasajul cu probleme . Ai reacționat bine”, ”I-ai salvat de probleme, bine că ai fost pe fază” sau ”Pasajul Unirii…magnet de accidente”, sunt doar câteva dintre reacţiile oamenilor.

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide