TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

O petrecere de dezvăluire a sexului unui copil, în Mexic, s-a terminat tragic, după ce un avion, care făcea cascadorii, s-a prăbușit, ucigându-l pe pilot.

Videoclipul, filmat de un invitat, începe în momentul în care avionul se pregătește să dezvăluie, făcând acrobații, sexul copilului, scrie news.com.au.

Pe măsură ce micul avion se apropia, a început să elibereze fum roz pentru a indica faptul că cei doi, din San Pedro, Mexic, vor avea o fetiță.

Dar tragedia s-a întâmplat când pilotul pare să piloteze în sus avionul, un Piper PA-25-235 Pawnee, iar aripa stângă cedează brusc, făcând ca aeronava să se prăbușească instant.

Cu toate acestea, participanții la eveniment au părut să nu țină cont de grozăvia petrecută deasupra capetelor lor și au continuat să sărbătorească dezvăluirea sexului copilului, relatează The Sun.

Fotografiile făcute ulterior arătat că pilotul, în vârstă de 32 de ani, numit Luis Angel N., zăcea în epava avionului înainte de a fi transportat de urgență la spital, unde a murit, relatează presa locală.

Videoclipul a devenit virală pe internet, iar telespectatorii au avut reacții mixte față de reacția aparent neglijentă a participanților la petrecere.

Unul a spus: „Felul în care camera a revenit la cuplu, fără nici cea mai mică grijă din lume pentru pilot, este trist”.

Un altul a adăugat: „De ce trebuie să facă astfel de dezvăluiri de sex extreme în ultima vreme? De ce nu se pot mulțumi cu ceva simplu?”.

Iar un al treilea a spus: „Se pare că a suprasolicitat aeronava. Mă întreb dacă a depășit viteza de manevră sigură? Nu-mi place să văd așa ceva”.

În 2021, dezvăluirea sexului de către un cuplu din California a declanșat un incendiu de vegetație, care a pârjolit peste 7.000 de hectare de teren.

Se crede că dispozitivul folosit pentru a elibera fum albastru sau roz pentru a dezvălui sexul copilului așteptat a fost cel care a declanșat incendiul.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Silvicultură și Protecție împotriva Incendiilor din California a declarat că familia ar putea fi trasă la răspundere pentru toate costurile de stingere a incendiului, care se ridică la milioane de dolari.

În același an, un tată a murit și fratele său a fost rănit într-o explozie care ar fi avut loc în timp ce construiau un dispozitiv care urma să fie folosit la o petrecere de dezvăluire a sexului copilului în Middletown, New York.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide