TRENDING
  • 21:46 » Horoscop 31 mai 2023. Zodia care ar putea primi o sumă considerabilă de bani.
  • 21:43 » Vremea 31 mai 2023. Temperaturi de 30 de grade Celsius în sudul țării. Pe seară sunt așteptate furtuni.
  • 21:41 » Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare.
  • 21:40 » Greva profesorilor continuă. Ce au discutat sindicaliştii din Educaţie cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni: “Nu este un pas înapoi”.
  • 21:38 » Un pas greşit i-a adus sfârşitul. O femeie de 50 de ani din Ialomiţa a murit după ce a căzut într-o hazna.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Incident bizar în județul Bistrița-Năsăud. Un sicriu cu capac frigorific în care se afla un cadavru a explodat din cauza unui scurtcircuit la capac. Flăcările au cuprins și locuința familiei, potrivit publicației Timp Online.

Un sicriu în care se afla cadavrul unui tânăr de 36 de ani a explodat din cauza unui scurtcircuit la capac. Incidentul grav s-a petrecut în satul Pinticu Tecii din comuna Teaca.

Potrivit sursei citate, decedatul era un tânăr din localitate. Familia nu a vrut să-l ducă ducă la capelă și l-a ținut acasă într-un sicriu cu capac frigorific, urmând să-l îngroape în acest sfârșit de săptămână. Însă, astăzi, din cauza unui scurtcircuit, sicriul a luat foc, iar flăcările au cuprins întreaga încăpere.

”Nu au vrut să ducă sicriul la capelă. L-au ținut acasă, într-un sicriu cu capac frigorific care a explodat. Mortul s-a carbonizat, a luat foc și casa”, au declarat surse locale. Incendiul a fost lichidat de proprietari.

”Au ars elementele combustibile din interiorul camerei. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o defecțiune a sistemului de aer condiționat al sicriului”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița.

 

sursa: observatornews.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide