TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Sighișoara au identificat și reținut un bărbat de 40 de ani, bănuit de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată, scrie presa locală. Aceștia fuseseră sesizați, de către un cetățean în vârstă de 59 de ani, cu privire la faptul că un necunoscut ar fi încheiat în numele său un contract de telefonie mobilă, fără acord.

 

catuse Foto: Hotnews

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că acesta s-a folosit de datele bărbatului de 52 de ani pentru a încheia mai multe contracte la o rețea de telefonie, în urma cărora urma să primească mai multe colete cu telefoane mobile.

La scurt timp, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Sighișoara au identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă Mureș.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “înșelăciune” și “fals în înscrisuri sub semnătură privată”.

.

sursa: news20.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide