TRENDING
  • 9:41 » TOMAC
  • 21:00 » Accident rutier în Pădurea Priseaca. O persoană a fost dusă la spital.
  • 20:59 » Horoscop 22 martie 2023. Succes în afaceri pentru unele zodii.
  • 20:57 » Vremea 22 martie 2023: Se răcește în toată țara.
  • 20:56 » Fără păcănele la parterul blocurilor şi în localităţile mici. “Statul nu mai poate fi doar un martor la toată tragedia asta”.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Acest exercițiu matematic devine corect printr-o singură mutare. Doar cei cu o inteligență peste medie îl pot face în mai puțin de 20 de secunde.

Test de matematică

Exercițiul are două soluții corecte

Această problemă trebuie rezolvată prin mutarea unui singur băț de chibrit. Imaginea de mai sus afișează o un exercițiu cu un rezultat greșit, care spune că 8+3-4=0. Este nevoie să muți doar un element pentru a rezolva problema.

De asemenea, trebuie să fii rapid, pentru că ai doar 20 de secunde pentru a găsi soluția potrivită la acest test de inteligență.

Privește imaginea de mai jos pentru a vedea răspunsul, precum și demonstrația.

Scoți un băț de chibrit din numărul 8, astfel încât să devină numărul 9. Apoi îl pui la mijlocul lui 0, astfel încât să devină 8. Astfel, exrcițiul devine: 9+3-4=8.

Test inteligenta chibrituri raspuns 1 jpg

Acest puzzle matematic nu are o singură modalitate de rezolvare, ci două. Bățul orizontal din cifra 4 trebuie așezat vertical și obținem 11. Astfel, al doilea răspuns corect este: 8+3-11=0.

Test inteligenta chibrituri raspuns 2 jpg

Testele pentru aflarea coeficientului de inteligenţă (IQ) sunt certificate şi folosite peste tot în lume. IQ-ul (Intelligence Quotient) reprezintă măsura inteligenţei umane exprimate printr-un număr, rezultat în urma susţinerii unui test standardizat, raportat la varsta cronologică.

Majoritatea oamenilor (85%) se situează în jurul valorii de 100 (90 – 110), având o inteligenţă medie. O valoare peste 120 este considerata inteligenţă superioară, la 130 e vorba de supradotare, iar de la 140 în sus vorbim despre genii.

sursa: adevarul.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide