BREAKING NEWS
  • 14:20 » Ce e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UECe e pe cale să facă România și de ce 2022 va fi la fel de importat ca 2007, anul intrării în UE
  • 14:16 » UE ia în calcul crearea unei diplome universitare europene, recunoscută automat în toate ţările membre
  • 14:14 » A început ședința CSAT despre Rusia. Este analizează situația de securitate din Zona Mării Negre și de pe Flancul Estic
  • 14:11 » Rata de incidență crește rapid în toate județele. Cel mai mare număr de cazuri noi de COVID-19
  • 14:07 » SUA vor să scoată înaintea Chinei avionul F-35 de 100 de milioane de dolari prăbușit în mare
Daca ti-a placut, distribuie acum!

My Name este un serial de acțiune, ce o are în centru acțiunii pe Yoon Ji-Woo. Ea își propune să deconspire angajații corupți din poliție, dar și un grup puternic care se ocupă cu vânzarea drogurilor, după ce a ea a văzut cum  tatăl ei a fost ucis.

Serialul nu numai că include o distribuție extrem de talentată, dar are și o serie de secvențe pline de acțiune, care îi vor ține pe spectatori cu sufletul la gură. Alături de Han,  în serial mai joacă și Park Hee-soon în rolul lui Choi Mu-jin, șeful rețelei de droguri Dongcheon. Pentru că a fost cel mai bun prieten al tatălui lui Ji-woo, el are încredere în aceasta, însă doar într-o anumită măsură.

 

My name este un serial palpitant, plin de acțiune și cu multe răsturnări de situație care merită văzut. Serialul este destul de violent, mai ales că personajul principal feminin trebuie să se lupte cu niște bărbați foarte puternici.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide