TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Cehia nu va juca un potențial meci de calificare la Cupa Mondială de fotbal împotriva Rusiei, ca urmare a invaziei acesteia în Ucraina, a anunțat duminică Federația cehă de fotbal.

Organismul de conducere al fotbalului ceh este ultimul care se retrage din meciurile de baraj, după ce Polonia și Suedia au anunțat sâmbătă că nu vor disputa meciurile de calificare din martie pentru a decide cine va merge la Cupa Mondială din 2022 din Qatar.

„Comitetul executiv al federației a aprobat în unanimitate decizia ca naționala Cehiei să nu joace în niciun caz eventualul meci împotriva echipei Rusiei în calificările pentru Cupa Mondială din 2022”, a precizat federația cehă.

„Comitetul executiv i-a însărcinat pe președintele FA, Petr Fousek, și pe secretarul general Michal Valter să discute cu UEFA și FIFA în ceea ce privește decizia comitetului executiv de a nu juca posibilul meci împotriva Rusiei”.

Rusia urmează să primească Polonia în semifinalele din play-off-ul Cupei Mondiale, pe 24 martie și, dacă va avansa, să primească Suedia sau Cehia pe 29 martie în finală, potrivit Mediafax.

Federația cehă de fotbal a declarat că nu va juca meciul, chiar dacă acesta va fi mutat într-un loc neutru, și a cerut ca invazia să se încheie cât mai curând posibil.

.

sursa: digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide