TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Neamț, impact între trei autoturisme pe DN 15. Trafic blocat !

Un accident rutier soldat cu pagube materiale s-a produs, vineri seară, pe DN 15 în județul Neamț. Circulația în zona producerii accidentului a fost întreruptă după ce trei autoturisme s-au ciocnit.

Potrivit Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a produs  pe DN 15 Piatra Neamț – Bicaz, în zona localității Viișoara din județul Neamț.

Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme.

Nicio persoană nu a fost rănită, însă traficul rutier a fost oprit.

Conform sursei citate, ce estimează ca traficul să fie reluat în 60 de minute.

Sursa: Romania24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide