TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Nepoata unui miliardar american, răpită de pe stradă și ucisă. Femeia de 34 de ani moștenise o afacere uriașă

Eliza Fletcher, moștenitoarea unei familii miliardare din SUA, a fost găsită moartă, la câteva zile după ce a fost răpită de pe stradă, în timp ce făcea jogging. Femeia în vârstă de 34 de ani era nepoata omului de afaceri Joseph Orgill III, care a condus gigantul distribuitor de hardware Orgill Inc, relatează BBC. Poliția din Memphis a anunțat marți că un cadavru găsit cu o zi în urmă a fost identificat ca fiind al Elizei Fletcher, nepoata unui miliardar din Tennessee care a fost răpită vineri dimineață. Potrivit poliției americane, Fletcher a fost abordată de un bărbat în timp ce făcea jogging în campusul Universității din Memphis și forțată să urce într-un SUV negru.

SUV-ul a fost găsit sâmbătă, fiind arestat un suspect – Cleotha Abston, în vârstă de 38 de ani. Anchetatorii au găsit ADN-ul bărbatului pe sandalele Elizei. Abston, eliberat din închisoare după ce a executat o pedeapsă pentru răpirea unui avocat, pe care l-a obligat să retragă bani din contul său și să-i predea lui, nu a oferit însă nicio informație despre Eliza Fletcher. La momentul descoperirii cadavrului, Abston se afla în închisoare sub acuzația de răpire și falsificare de probe. Fletcher este nepoata lui Joseph Orgill III, care a condus gigantul distribuitor de hardware Orgill Inc din Memphis, care are vânzări anuale de 3 miliarde de dolari. Victima era moștenitoarea afacerii. Familia femeii dispărute anunțase că va oferi 50.000 de dolari pentru orice informație care ar putea ajuta autoritățile să o găsească.

Sursa: Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide