TRENDING
  • 21:28 » Primarii a două comune din Bihor sunt cercetaţi penal pentru că ar fi obţinut fonduri de la Guvern pe baza unor documente contrafăcute
  • 21:26 » Klaus Iohannis mulțumește Germaniei pentru că sprijină aderarea României la Schengen: “Prietenul la nevoie se cunoaște”
  • 21:23 » Turcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la AnkaraTurcia a arestat 20 de persoane pentru presupuse legături cu atentatul terorist comis duminică la Ankara
  • 21:18 » Caz revoltător în Alba. Un tânăr cu handicap grav, umilit de un medic din Comisia de Evaluare: „Ar putea pune marfă pe raft la magazin”
  • 21:10 » Geoană propune ca România să se alăture Franței și Marii Britanii într-o Antantă Cordială pentru mediu
Daca ti-a placut, distribuie acum!

 Nervi întinşi la maxim pe aeroporturile din România. Zeci de zboruri, anulate

Zeci de români s-au trezit cu zborurile anulate.

Nervi întinşi la maxim pe Aeroportul din Craiova. Zeci de pasageri care voiau să plece în vacanţă sau la muncă în Italia au aflat abia în aeroport că zborul lor a fost anulat, transmite Realitatea Plus. Mulți dintre oameni au aflat că aeronava nu mai decolează abia când au ajuns în aeroport. Mai multe curse din România către Italia au fost anulate ori amânate din cauza grevei de pe aeroporturile din peninsulă.

Este vorba despre o grevă neprevăzută a Autorităţii Italiene a Aviaţiei Civile. O companie aeriană a fost nevoită să anuleze sau să amâne zborurile de pe 7 septembrie către Italia. Pe lista cu zboruri afectate se regăsesc şi cele cu plecări din Bacău, Bucureşti, Cluj Napoca şi Satu Mare.

“Nu știu ce vom face. Trebuia să ajungem astăzi în Italia pentru că trebuie să începem munca. Fata trebuie să meargă la grădiniță și sunt probleme.”, a spus o femeie.

sursa foto- AirlinesTravel.ro

“Am două fetițe gemene cu mine. Sun mici și nu e așa ușor. Să vedem cum ne dă alt zbor.”, a spus un bărbat.

Curse anulate sau amânate către și dinspre Italia

Compania aeriană Wizz Air și-a anunțat pasagerii că mai multe curse aeriene către și dinspre Italia ar putea fi amânate sau anulate din cauza unei greve a controlorilor de trafic aerian, pentru data de 7 septembrie.

”Am primit o notificare cu privire la o grevă a controlului traficului aerian italian la nivel național, anunțată să aibă loc în Italia marți, 7 septembrie 2021. Ca urmare, din păcate ar putea exista întârzieri, anulări sau întreruperi care afectează zborurile Wizz Air către / din Italia programate pe parcursul întregii zile.

Chiar dacă aceste evenimente sunt dincolo de controlul nostru, ne cerem scuze sincer pentru eventualele neplăceri cauzate și dorim să vă asigurăm că toți colegii noștri lucrează activ pentru a reduce la minimum aceste întreruperi inevitabile ale călătoriei și pentru a vă duce în siguranță la destinație”, a anunțat  ieri Serviciul Clienți Wizz Air.

sursa- dcnews

 


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide