BREAKING NEWS
  • 21:06 » Incendiu de proporții la o hală din Timișoara (FOTO/VIDEO)
  • 20:50 » Un bărbat a refuzat să oprească la semnalul polițistului, l-a lovit cu mașina și a fugit
  • 20:48 » Și-a lăsat nevasta și copiii pentru o refugiată ucraineancă pe care a primit-o în casă
  • 20:44 » Variola maimuței. Ce este, cum se transmite și cât de gravă e boala? OMS: „Acesta nu este un eveniment obișnuit”
  • 20:39 » Media din clasele V-VIII ar putea să nu mai conteze la admiterea la liceu. Cîmpeanu: Notele și-au pierdut foarte mult din relevanță
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Netflix va lansa un serial bazat pe istoria Spotify.

Odată ce multe start-up-uri devin un adevărat succes peste noapte, este lesne de înțeles că lumea entertainment-ului trebuie să ofere pe piață și producții bazate pe astfel de povestioare. Indiferent dacă sunt fictive sau nu, genul acesta de filme și de seriale prinde bine la public.

Producții precum The Social Network, WeWork, Succession, chiar și serialul despre Uber, încearcă să relateze fie istoria unei companii reale, ale cărei produse au luat cu asalt lumea, fie construiesc un fir narativ fictiv dar care ne oferă o privire de ansamblu asupra acestui fenomen.

Era de așteptat ca Netflix să nu se dedice doar continuării Vikings, preferând să se alăture în același timp și grupului menționat mai sus. Gigantul va lansa un serial original despre Spotify. Producția va urmări povestea co-fondatorilor companiei, Daniel Ek și Martin Lorentzon. Gigantul streaming spune că serialul va oferi un fir narativ fictiv, probabil pentru a juca la sigur, în cazul în care serialul va fi supus eșecului din cauza „acurateții” sale.

Netflix va lansa serialul despre Spotify în 2022

Serialul este inspirat de cartea Spotify Untold, scrisă de Sven Carlsson și Jonas Leijonhufvud. Acesta va detalia într-un ritm ușor de urmărit (a se citi binge) istoria companiei de la începuturile mărunte până la statutul de gigant al streaming-ului. Vom putea urmări desfășurarea conflictului celebru dintre Spotify și Apple, rivalul său principal, la fel cum ni se va dezvălui un moment din viața lui Daniel Ek atunci când acesta a fost amenințat la telefon de către Steve Jobs.

Distribuția acoperă mai multe figuri importante din istoria Spotify:

  • Edvin Endre în rolul lui Daniel Ek;
  • Ulf Stenberg în rolul lui Per Sundin, fostul managing director al Universal Music Sweden;
  • Gizem Erdogan în rolul Petrei Hansson, care a colaborat la crearea modelului freemium al Spotify;
  • Joel Lützow, în rolul fostului CTO Spotify Andreas Ehn;
  • Christian Hillborg, în rolul lui Martin Lorentzon

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide