BREAKING NEWS
  • 0:49 » Eveniment caritabil Timisoara
  • 21:25 » Începe a doua etapă de generare a voucherelor în cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice
  • 21:15 » Ce este grăsimea abdominală.
  • 21:01 » Cele mai bune uleiuri pentru părul uscat și deteriorat.
  • 20:57 » Ce este uleiul squalane
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Nici banii șeicilor nu i-au putua lua ochii lui Ansu Fati! Averea refuzată de fotbalist, pentru a rămâne loial Barcelonei

Ansu Fati (18 ani) a decis sa ramana pe Camp Nou, în ciuda faptului că a avut oferte mai bune din punct de vedere financiar de la alte echipe, lucru recunoscut chiar și de către el însuși.

ansu fati

În acest fel, fotbalistul și-a manifestat încă o dată intenția de a deveni o legendă în culorile blaugrana, după ce inițial a decis să preia tricoul cu numărul 10 eliberat de Lionel Messi.

Ansu Fati a refuzat un salariu și o primă de instalare uriașă pentru a rămâne la Barcelona

Cotidianul Mundo Deportivo a reușit să afle detaliile financiare din spatele unei oferte primite de spaniol înainte ca acesta să își prelungească înțelegerea cu Barcelona. Potrivit spaniolilor, PSG a încercat să îl ademenească printr-un salariu de 15 milioane de euro net pe sezon, aproape triplu față de cat va incasa la catalani.

Mai mult, gruparea de pe Parc des Princes i-ar fi garantat și un bonus uriaș la semnătură, în valoare de 30 de milioane de euro. Parizienii i-au făcut această ofertă deoarece consideră că se va număra printre primii trei fotbaliști ai lumii în viitorul apropiat, însă Fati a ales să rămână la clubul unde și-a petrecut o bună parte din juniorat.

Ansu Fati va primi un salariu dublu față de cât încasa până acum la Barcelona

La momentul în care atacantul a pus pixul pe foaie, nu se știa decât că Barcelona i-a fixat o clauză de reziliere în valoare de 1 miliard de euro, cea mai mare din istoria fotbalului, aceeași pe care o au și Karim Benzema sau Federico Valverde la Real Madrid.

Iar ai făcut tot drumul spre casă doar cu viteza întâi și a doua? Hai în Digi Online să vezi Era Mașinilor Autonome și cum îți vor ușura ele viața. Azi la 21:00 pe Digi Life.

Acum, s-a aflat și ce salariu va încasa moștenitorul numărului 10 de pe Camp Nou. Potrivit jurnalistului Matteo Morreto, fotbalistul va primi 50 de milioane de euro brut pe durata celor cinci ani de contract, ceea ce înseamnă aproximativ 5,1 milioane de euro net pe sezon.

Suma reprezintă dublul față de cât încasa Fati până acum, 2,5 milioane de euro anual. Impresarul său, celebrul Jorge Mendes, avea pretenția ca decarul să primească 10 milioane de euro, însă este binecunoscut faptul că Barcelona se confruntă în această perioadă cu probleme financiare serioase.

sursa:digi sport


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide