TRENDING
  • 13:09 » O femeie, cadru militar în Bucureşti, a fost arestată după ce şi-ar fi bătut fetiţa de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi
  • 13:02 » Scandalul redirecționării pacienților de la public la privat. Rafila: Ar trebui stabilite niște sancțiuni
  • 12:58 » Cătălin Cherecheş rămâne în închisoare. Curtea de Apel Cluj a respins contestaţia fostului primar
  • 12:50 » Irina Podnosova, fosta colegă de facultate a lui Putin, a fost confirmată ca președintă a Curții Supreme a Rusiei
  • 12:47 » Președintele conservator al Poloniei s-a întâlnit cu Donald Trump, la New York
Daca ti-a placut, distribuie acum!

După Polonia şi Suedia, Cehia a anunţat că va refuza să joace împotriva Cehiei, dacă va fi nevoită să întâlnească această echipă în play-off-ul pentur Cupa Mondială din acest an, informează lequipe.fr.

Federaţiile celor trei ţări susceptibile de a merge în Rusia la sfârşitul lunii martie pentru play-off-ul Cupei Mondiale, Polonia, Suedia şi Cehia, au solicitat în comun, într-un comunicat de presă publicat joi, schimbarea locului partidelor, din cauza invadării Ucrainei.

Ulterior, Polonia şi Suedia au anunţat că nu vor juca împotriva Rusiei, iar Cehia s-a alăturat şi ea acestei iniţiative.

Până acum, FIFA nu a luat încă nici cea mai mică măsură împotriva Rusiei, mulţumindu-se joi să spună că este “preocupată” de o situaţie “tragică şi îngrijorătoare”, potrivit preşedintelui său Gianni Infantino.

Rusia, Polonia, Suedia şi Cehia luptă pentru un loc la Cupa Mondială din Qatar, fiind repartizate în calea C a play-off-ului. Semifinalele calificărilor vor fi Rusia – Polonia şi Suedia – Cehia, la 24 martie, iar gazda finalei va fi în mod normal câştigătoarea semifinalei Rusia – Polonia, la 29 martie.
.
sursa: news.ro

Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide