TRENDING
  • 14:08 » Ești obligat să acorzi prioaritate atunci când șoferul din față semnalizează schimbarea benzii?
  • 14:02 » Panouri solare folosite pe post de garduri de grădină. La ce prețuri infime se vând
  • 14:00 » Ploiești: Facilitate fiscală la impozitul pe clădire pentru cei care au investit/investesc în lucrări privind creșterea performanței energetice
  • 13:56 » Producția de energie fotovoltaică este la un nivel record, pe fondul unui consum extrem de redus
  • 13:50 » Se modifică Legea Pensiilor înainte de 1 septembrie! A apărut o problemă legată de bani. Ce se va întâmpla cu milioane de pensii până la urmă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Nicio fântână publică forată nu este conectată la rețeaua de distribuție a apei potabile din Timișoara

Apa din fântânile publice ale orașului este monitorizată periodic de către laboratorul societății Aquatim, aceasta putând băută în condiții perfecte de siguranță Fântânile publice forate din Timișoara au fost predate de către Primăria Timișoara către Aquatim SA pentru întreținere și reparații începând cu luna iunie a anului 2017.

De la data preluării, Aquatim SA a asigurat mentenanța și aducerea în parametrii de funcționare a fântânilor publice și s-au montat plăcuțe de identificare. Potrivit reprezentanților Aquatim, disfuncționalitățile în funcționarea fântânilor publice apar în situația în care trebuie înlocuite piese, respectiv sunt programate pentru mentenanță.

Acestea sunt oprite doar pentru rezolvarea acestor probleme sau la cererea Primăriei Timișoara. Monitorizarea calității apei este asigurată atât de către Direcția de Sănătate Publică Timiș cât și de către Aquatim SA prin laboratorul propriu.

„Laboratorul Control Calitate Apă al Aquatim analizează apa provenită din fântânile publice forate ori de câte ori este nevoie în urma reclamațiilor sau în urma operațiunilor de spălare sau întreținere. Nici o fântână publică forată nu este conectată la rețeaua de distribuție a apei potabile din municipiul Timișoara. Aquatim SA asigură informarea populaţiei asupra calităţii apei prin postarea pe site-ul societății a rezultatelor monitorizărilor efectuate. Acestea sunt transmise și către Primăria Municipiului Timișoara ”, ne-a declarat Cristina Borca de la Biroul de Presă al Aquatim.

Sursa pressalert.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide