TRENDING
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
  • 22:13 » Un șofer a lăsat mașina pe o stradă care urma să fie asfaltată. Muncitorii au acoperit-o cu folie și au turnat ciment în jurul ei
  • 22:09 » Proprietarul Ferrari și-a cumpărat o mașină Dacia și îi place foarte mult: Avem și șofer la ea
Daca ti-a placut, distribuie acum!

„E beată turtă și vorbește cu mine în mijlocul unui game. E cea care arată ca și cum ar fi băut 700 de pahare”, a spus, printre altele, tenismanul, în finala turneului de Mare Șlem de duminică.

Pe parcursul turneului pe iarbă londonez, din cauza ieşirilor sale la adresa publicului, arbitrilor şi chiar propriului anturaj, Kyrgios a cumulat amenzi în total de 17.000 dolari, dar calificarea în prima lui finală de Grand Slam i-a adus un premiu de 1,18 milioane euro, ceea ce ridică totalul premiilor câştigate de australian la 10,8 milioane euro.

Sportivul australian cât și oponentul său din turul 3 al turneului au fost amendați după ce Nick Kyrgios a vocalizat un limbaj obscen iar Stefanos Tsitsipas a avut un comportament care nu este sportiv.

De asemenea, Kyrgios a fost sancționat pentru că a purtat haine sau accesorii ce nu respectă codul vestimentar al turneului.

Novak Djokovic (3 ATP, principal favorit) a câştigat duminică turneul de Mare Şlem de la Wimbledon după ce s-a impus în finală, în patru seturi, 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (7/3), în faţa australianului Nick Kyrgios (40 ATP).

Australianul a acces în finală beneficiind de retragerea, în semifinale, a spaniolului Rafael Nadal, care a acuzat o accidentare la abdomen, conform Agerpres.

sursa: digi24.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide