BREAKING NEWS
  • 0:38 » ANAT se revoltă după noile reguli privind intrarea în țară: Nu e oportună tranziția de la lista semafor la împărțirea tărilor pe criterii geografice
  • 0:24 » Trump a primit finanțări de un miliard de dolari pentru rețeaua sa socială
  • 23:45 » 2.551 Euro pentru primul copil nou-nascut,in Serbia
  • 23:17 » Accident VIOLENT pe o șosea din județul Prahova. Sunt două persoane rănite
  • 23:14 » FOTO: Accident teribil pe o șosea din Bistrița-Năsăud. Fetiță de 5 ani și o femeie, băgate în spital
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Mereu s-a discutat pe seama faptului că iubitul ei este cu opt ani mai mare decât ea, dar artistei nu i-a păsat niciodată de acest aspect pe care oamenii au pus foarte tare accentul. Frumoasa cântăreață a privit mereu diferența de vârstă dintre ei ca pe un avantaj.

Are alături de ea un bărbat responsabil, matur, de la care a avut mereu câte ceva de învățat și care îi este alături la orice pas. Cel mai frumos lucru care li s-a putut întâmpla a fost sarcina lui Nicole Cherry.

Anastasia va veni pe lume în preajma unor sărbători importante, ceea ce a determinat-o pe mama ei să se gândească la opțiunea de a-i pune și un nume de sfânt. Dacă vine pe lume într-o zi sfântă, va purta numele sfântului respectiv, iar dacă nu se va numi Maria. Nu este o decizie finală, dar cert este că Nicole Cherry și Florin Popa au timp suficient să se gândească și la acest aspect.

 

Deși are 22 de ani și s-a transformat într-o femeie în toată regula, mulți o văd ca fiind încă un copil. Fanilor nu le-a venit să creadă, când au auzit că va aduce pe lume o fetiță. Timpul trece foarte, foarte repede, iar Nicole Cherry deja a ajuns în al treilea trimestru de sarcină, ceea ce înseamnă că a mai rămas foarte puțin timp până când va face cunoștință cu micuța ei.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide