BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Nicușor Dan, despre greva șoferilor: Este o acțiune politică, principalul responsabil e Petrariu, consilier PSD. Avem dovezi contra lui

Greva de la STB este o acțiune ilegală și foarte gravă care afectează foarte mulți bucureșteni, a declarat primarul general Nicușor Dan. El a subliniat că nu e o grevă spontană, ci o acțiune orchestrată de sindicat. Primarul general l-a acuzat în mod direct pe liderul Vasile Petrariu și a spus că are dovezi contra lui și va depune plângeri penale.

“Este o grevă ilegală. În stare de alertă nu se fac greve.

Legea obligă să se respecte pașii procedurali ca patronatul să ia cunoștință de revendicări. Există obligație legală ca pentru serviciile importante să fie asigurată activitate de o treime.

Acțiunea în instanță e depusă la Tribunalul București de STB, care cere să se constate că acțiunea e ilegală. Privind litigiul de muncă, va fi o cerere de intervenție din partea municipalității, pentru că greva afectează viața a sute de mii de bucureșteni.

Nu e o grevă spontană, ci orchestrată de sindicat, avem dovezi, avem scrise și depuse plângeri penale contra liderilor de sindicat care au orchestrat. Este o grevă politică, principal responsabil e Petrariu, consilier PSD în Consiliul General. Avem dovezi contra lui.

Fac apel la șoferi să înțeleagă gravitatea acțiunii lor și să reia activitatea. Șoferii care participă să știe că sunt deschis la dialog, dar nu prin intermediul liderilor de sindicat. Aștept să desemneze reprezentanți cu care să stăm de vorbă.

Chiar dacă nu complete, aveam informații despre ce urma să se întâmple.

Datoriile STB erau de 1,2 miliarde de lei, sunt mai multe bunuri ale STB propite de ANAF. Cu spriijinul Guvernului, datoria STB de acum e la jumătate din cât am preluat. Este o datorie eșalonată cu ANAF, e predictibilitate pe plăți, nu mai e risc să intre în insolvență.

Societatea trebuie însă optimizată, nu vom renunța să facem asta și la controlul pe care contractul ni-l permite.

Nu poți paraliza un oraș ca să ceri demisia directorului STB”, a declarat Nicușor Dan.

Sursa:Digi24


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide