TRENDING
  • 12:33 » Avarie majoră la CET București Vest și CET Grozăvești. Mii de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă
  • 12:31 » Un bărbat a plătit 13.000 de euro pe un utilaj pe care nu l-a mai primit. “Chilipirul” era de fapt o escrocherie anchetată în Germania
  • 12:28 » Directorul Poştei, anunț despre plata pensiilor. „Dacă primim banii vineri, le ducem mai repede”
  • 11:52 » Accident grav în București. Un tramvai a lovit o ambulanță care ducea un pacient la spital
  • 11:49 » O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant în timp ce lua 5.000 de euro mită de la o altă femeie, pentru a-i elibera soțul din arest
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Nimeni de la AC Milan nu s-a atins de performanța lui Contra timp de 20 de ani

Cosmin Contra a fost vreme de aproape 20 de ani singurul fundaș al lui AC Milan cu gol înscris și pasă decisivă în același meci! Precizarea aparține italienilor de la calciomercato.com.

Se întâmpla în februarie 2002, într-un 4-1 cu Venezia. Fostul internațional și selecționer român a marcat atunci pentru 3-1, după ce oferise și assist-ul pentru golul de 2-1 al lui Javi Moreno. A fost singurul sezon pe ”San Siro” pentru fundașul dreapta, care s-a transferat apoi la Atletico Madrid.

Javi Hernandez, pe urmele lui Contra

De atunci, niciun alt apărător milanez nu a mai reușit performanța. Până miercuri seara, când fundașul stânga Theo Hernandez a pasat decisiv pentru Brahim Diaz și a stabilit scorul final de 2-0 tot într-un meci cu Venezia!

Francezul a intrat pe gazon abia după o oră de joc, dar a avut o evoluție entuziasmantă. Conducerea lui Milan se pregătește acum să-i tripleze salariul anual de 1,5 milioane de euro, mai ales că Hernandez este dorit de șeicii de la PSG și Manchester City.

sursa:sport.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide