BREAKING NEWS
  • 3:47 » STUDIU | Ce diferenţă face booster-ul anti-COVID în privinţa imunităţii?
  • 3:26 » Polițiști în concurs. Vor dona premiile pentru ajutorarea unui coleg
  • 1:35 » Desecretizarea informațiilor despre vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea dura până la 55 de ani
  • 1:17 » Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui injecţia
  • 0:49 » Franța și Italia au semnat un tratat bilateral de cooperare aprofundată
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Noi acțiuni desfășurate de Poliția Locală Târgoviște privind siguranța domeniului public. Ca urmare, 17 amenzi au fost aplicate

În scopul prevenirii faptelor antisociale și asigurării unui climat de liniște și siguranță, în data de 21.09.2021, efectivele de ordine publică ale Poliției Locale Târgoviște au acționat în mai multe zone de pe raza municipiului Târgoviște.

Cu ocazia acțiunilor, în jurul orei 21:45, într-un parc din municipiu, a fost identificat un bărbat, M.S., în vârstă de 19 ani, din Târgoviște, având asupra sa arme albe (spray lacrimogen și cuțit briceag). Armele au fost confiscate, iar față de persoana în cauză s-au luat măsuri de sancționare conform legii.

De asemenea, au fost identificate mai multe persoane care nu respectau regulile de curățenie pe domeniul public, consumând totodată băuturi alcoolice în locuri neautorizate.

În total, în data de 21.09.2021, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 4.550 lei, conform Legii nr. 61/1991 republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Vă reamintim, Poliția Locală Târgoviște desfășoară în această perioadă, o campanie de informare privind respectarea normelor de conviețuire socială. Vom continua cu informarea zilnică a cetățenilor cu privire la regulile impuse de lege, prin distribuirea de flyere, astfel încât păstrarea curățeniei să devină responsabilitate și prioritate.

Suntem la dispoziția târgoviștenilor 24/24 ore. Apelați cu încredere Dispeceratul Poliției Locale Târgoviște la numerele de telefon:  0245 921; 0731 327 436; 0785 212 904.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide