BREAKING NEWS
 • 19:25 » Lista farmaciilor care testează gratuit pentru Covid-19, publicată de Ministerul Sănătății
 • 20:44 » ALIMENTEAZĂ ȘI STAȚIA DE CARBURANȚI RST TE PREMIAZĂ
 • 21:23 » Profesoară amenințată cu moartea după un curs despre vaccinare, sunată de Sorin Cîmpeanu. „M-am simțit ca Moș Ion Roată după ce a fost scuipat de boieri”
 • 21:15 » România a primit medicamente pentru bolnavii de Covid, din partea Franței. Arafat: Vor ajunge suficient timp
 • 21:09 » Cîțu, apel la USR și PSD: Să lase deoparte interesele politice, măcar în această perioadă critică
 • 21:06 » Valeriu Gheorghiță: Ținta este atingerea imunizării colective până la sfârșitul anului
 • 20:16 » Din cauza numărului de îmbolnăviri, Germania păstrează restricțiile!

Alți 12 medici au ales să lucreze la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

12 medici tineri au ales să-și exercite profesia în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște (SJUT). Astăzi, 27 august 2021, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, i-a prezentat pe tinerii medici care au ales să profeseze în cea mai importantă unitate medicală din județ.

Cei 12 specialiști vor suplimenta 10 dintre specializările SJUT, respectiv: Pediatrie (1 medic), Farmacia nr. 1 (1 medic), Medicină Internă I (1 medic), Boli Infecțioase Adulți (2 medici), Obstetrică Ginecologie (1 medic), Igienă /S.P.I.A.M (1 medic), Cardiologie (2 medici), Anatomie Patologică (1 medic), Dermatovenerologie (1medic) și Gastroenerologie (1 medic).

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, în subordinea căruia funcționează spitalul județean, a subliniat faptul că în spital au posibilități de carieră nu numai medicii, ci și asistenții și personalul auxiliar, precizând totodată, că se depun eforturi conjugate alături de Spitalul Județean de Urgență Târgoviște pentru a asigura condiții optime pentru pacienții care ajung în unitatea târgovișteană: „Astăzi este un moment deosebit pentru Spitalul Județean și pentru toți dâmbovițenii. De astăzi, 12 medici își încep activitatea în cadrul Spitalului Județean din Târgoviște. Vreau să le mulțumesc în primul rând pentru că au ales să vină la Târgoviște, sunt medici și din județul Dâmbovița, dar și din afara județului. Îi asigur de la început, în calitatea mea de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, că, împreună cu toți colegii, vom fi alături de Spitalul Județean din Târgoviște, și cum am spus din prima zi de mandat, prioritatea numărul zero este și va fi sănătatea, și nu în ultimul rând, Spitalul Județean din Târgoviște și celelalte spitale din județul Dâmbovița.

După cum bine știți, la Spitalul Județean suntem în plin proces de organizare. Astăzi suntem în achiziție publică pentru extinderea unității de primiri urgențe, în achiziție publică pentru un sediu nou de amblatoriu, cu o valoare de peste 17 milioane de lei. Consiliul Județean Dâmbovița, acum o lună, și-a asumat toată partea de finanțare de aproxuimativ 7 milioiane de lei. Nu în ultimul rând, extinderea secției de cardiologie și montarea în această secție a unui angiograf, un proiect cu o valoare de aproximativ 2 milioane de euro.

Încă o dată vreau să le mulțumesc celor care au venit la Spitalul Județean din Târgoviște, fac un apel pe această cale ca și alți medici care doresc să vină alături de noi. În perioada următoare vom scoate la concurs încă 30 de posturi pentru medicii care doresc să vină la Târgoviște.”

La conferința de presă, alături de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, au mai participat vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, secretarul general al județului, Dănuț Nicolae Popa Stănescu și Cristian Avanu, administratorul public al județului, primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, managerul Spitalului de Urgență din Târgoviște, Claudiu Dumitrescu.

Compartimentul Imagine, Relații Externe – Consiliul Județean Dâmbovița
Sursa: ColumnaTV
Daca ti-a placut, distribuie acum!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide