TRENDING
  • 22:54 » Rezultate LOTO 6/49, Joker, 5/40, Noroc. Duminică, 25 februarie 2024, Tragerile Speciale de Dragobete cu fonduri suplimentate
  • 22:52 » Tanczos Barna i-a dat lui Ciolacu manuale despre istoria Ținutului Secuiesc. „Secuii și-au pierdut autonomia aici, la Siculeni”
  • 22:49 » Spitalele se pregătesc în caz de război. Arafat: Chiar dacă acest lucru e foarte puțin probabil, a fi pregătit este obligatoriu
  • 22:45 » A murit criticul şi istoricul literar Alex Ştefănescu
  • 22:42 » Două românce care locuiau în blocul din Valencia distrus de incendiu sunt de negăsit (administrator imobil). Reacția MAE.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Norvegianul Aleksander Aamodt Kilde a câştigat vineri slalomul super-uriaş de la Wengen (Elveţia), din Cupa Mondială masculină de schi alpin, cu timpul de 1 min 47 sec 84/100, fiind urmat pe podium de elveţienii Stefan Rogentin, la 27/100, şi Marco Odermatt, la 66/100, informează AFP, citată de Agerpres.ro.

Cu acest succes, al nouălea pentru el la disciplina unde deţine micul glob, Kilde şi-a consolidat locul 2 în clasamentul general al Cupei Mondiale de super-uriaş, unde este la doar 28 de puncte de liderul Odermatt.

Odermatt conduce şi în clasamentul general al Cupei Mondiale, cu un avans mare, de 360 de puncte faţă de Kilde.

sursa: g4media.ro


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide