BREAKING NEWS
 • 22:50 » Elena Rybakina este noua campioană de la Wimbledon
 • 22:50 » Brad Pitt s-a îmbrăcat în fustă la premiera filmului Bullet Train. Explicația actorului
 • 22:50 » Brad Pitt spune că nu a venit vremea să se retragă: „Nu are nimic de-a face cu pensionarea”
 • 22:50 » Gabriela Firea reacționează în „scandalul vergeturilor”, provocat de George Buhnici: „E de neiertat!”
 • 22:50 » Doi turiști au găsit o banană atât de mare încât au mâncat din ea 2 zile
Daca ti-a placut, distribuie acum!

NOU! IEFTIN! Panouri solare apa calda si panouri fotovoltaice pentru energie electrica!

Firma Procon comercializeaza de peste 20 de ani panouri solare cu tuburi vidate pentru apa calda menajera si panouri fotovoltaice pentru energie electrica 220/380v.

Energia solară este deja captată în multe părți ale lumii și are potențialul de a furniza de câteva ori consumul global de energie curent dacă este exploatată corespunzător. Energia solară poate fi folosită direct pentru a produce electricitate sau pentru încălzire și chiar pentru răcire. Potențialul viitor al acesteia este limitat doar de disponibilitatea noastră de a profita de ocazie.
“Greenpeace Romania”

Panouri solare cu tuburi vidatepentru apa calda menajera

Panourile oferite sunt executate 100% din oteluri inoxidabile. Izolatia termica a rezervorului este din poliuretan special ceia ce permite pastrarea apei in rezervor si iarna, putand astfel avea apa calda si in zilele insorite de iarna.

Pentru cazul cand conducta de coborare ingheata, va oferim solutia de montarea unui cablu special de degivrare lipit de conducta si izolate impreuna. In cateva momente de la conectarea la priza a cablului, conducta se dezgheata, iar apa calda va ajunge la dvs.

 

Panouri fotovoltaice pentru energie electrica 220/380v
Solutii optime pentru panouri fotovoltaice
Daca v-ati hotarat pentru folosirea energiei solare gratuite aveti urmatoarele variante:

1. Pentru locuinte la distanta mare de reteaua publica se folosesc instalatii off-grid (in afara retelei) compusa din panouri solare, invertor cu controller incorporate si baterii de stocare.
panourile solare produc curent continuu, se monteaza pe acoperis sau oriunde doriti dvs., controlerul regleaza tensiunea curentului produs de panouri pentru stocarea energiei in baterii, invertorul transforma curentul produs de panouri sau din baterii in current alternativ 220/380v
Bateriile de stocare trebuie sa aiba capacitatea necesara acoperirii consumului pe timp de noapte si pe timpul cat cerul este acoperit.

2. Pentru locuinte conectate la reteaua publica instalatii conectate permanent la retea de tipul on-grid.

3. Pentru locuinte conectate la reteaua publica instalatii care pot functiona si conectate la retea si independent, de tip hibrid. Tinand cont de conditiile noastre, recomandam instalatiile de tip hybrid. Aceste instalatii in modul normal sunt conectate la retea iar cand reteaua publica se intrerupe dvs. veti fi comutat pe alimentare proprie.

Pentru detalii tehnice despre:

 • Panouri
 • Invertoare
 • Baterii
 • Scheme de functionare
 • Capacitate instalata

va stam la dispozitie fie la telefon fie la sediul nostru.

Ce trebuie sa stiti inainte de a porni la aceasta investitie presupunand ca nu aveti cunostinte tehnice de specialitate:

Panourile solare cele mai utilizate au dimensiunille 1000 / 2000 mm, avand puterile cuprinse intre 300 si 450 wp. Aceasta este o valoare conventionala fiind puterea in wati data de panou la ecuator la ora 12.00 cand soarele cade perpendicular. Cat poate produce un asemenea panou in conditiile noatre VA PUTEM SPUNE NUMAI NOI.

Masuram energia produsa de panouri in diverse conditii de 10 ani.

Suntem in masura sa va dam cele mai exacte date privind energia produsa de instalatia oferita.

Invertorul are capacitatea corelata cu a panourilor instalate cu recomandarea ca este bine sa fie ales astfel incat sa permita instalarea de panouri aditionale.

Bateriile recomandate au capacitate de 100-300 Ah. Se pot folosi trei tipuri de baterii:

 • cu acid ca cele auto
 • cu gel avand o greutate mai mica la aceiasi capacitate
 • cu litiu ca la auto electrice

Conductorii si conectorii din comert nu pot fi folositi in instalatiile solare care au o durata de viata de cca. 25 ani. Izolatia acestor elemente este din masa plastica speciala rezistenta la radiatia UV.

Important

Suma economisita la facturile de energie intr-un an este de 7-8 ori mai mare decat dobanda neta la un deposit bancar cu suma investita.

 

Contactati-ne acum !


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide