TRENDING
  • 17:40 » Profesorii anunţă un nou protest joi sau vineri în Capitală, cu 20.000 de persoane. Nistor: Totul depinde de Guvern.
  • 17:39 » Horoscop 8 iunie 2023. Zodia care mută munţii din loc când vrea ceva. Nu este dispusă să facă compromisuri.
  • 17:37 » Elev omorât în drum spre școală, spulberat de un camion plin cu lemne. Ce daune au stabilit judecătorii, la mai bine de 3 ani de la tragedie?
  • 17:35 » Miracol, după un gest extrem: O femeie s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc, în Timişoara, dar a supravieţuit.
  • 17:34 » Vremea de mâine, 8 iunie. Va ploua în cea mai mare parte a ţării. Maximele se pot încadra între 21 şi 29 de grade.
Daca ti-a placut, distribuie acum!

In urma cu 5 ore a fost creata o NOUA pagina al marelui lant de magazine Lidl

Pe aceasta pagina, se posteaza tot felul de concursuri fantoma, nu le dati crezare ! Aceasta pagina a fost creata in scopul de a posta smecherii despre niste concursuri FAKE, adica acele concursuri in care daca participati dupa ce dati Like la pagina, trebuie sa raspundeti la postari. Ei va ademenesc cu premii sub forma unor vouchere cu sume cuprinse intre 250-1.000 Euro !

Din pacate pentru aceste persoane care au creat pagina, am intrat la banueli imediat ce am observat ca poza de la profil nu seamana ca tip de culori cu pagina Lidl oficiala din Romania, mai mult, cand m-am uitat la Transparenta paginii, acolo am aflat ca pagina a fost creata cu cateva ore in urma, ceea ce mi s-a parut foarte dubios avand in vedere ca “ofera vouchere in valoare de sute de euro” ! Odata ce am facut aceste capturi de ecran, am hotarat ca voi, cititorii sa nu cadeti in capcanele internetului sau al paginilor de pe Facebook !

Dupa ce ati comentat la postarea lor, ei va contacteaza in privat (puteti incerca dar nu va recomand), in care va spune asa :

“Raspunsul tau este corect! Pentru a afla cate tichete cadou ati primit, urmati cu atentie instructiunile noastre. Distribuiti postarea noastra unui grup sau profil*. Daca ati distribuit-o deja, raspundeti la aceasta postare cu “Terminat” 

Sigur ca dupa ce raspundeti vine si al doilea mesaj :

“Felicitari, voucher-ul Cadou pe care il veti primi este de 500 Euro. Urmatorul pas este sa va inregistrati pe site-ul nostru si introduceti informatiile dumneavoastra personale corect si complet, astfel incat sa va putem trimite cadoul pe cardul dumneavoastra.  Iregistrarea este finalizata si premiile vor fi acordate automat. Conectati-va la contul dvs. in 19 minute, va multumesc”

In primul rand, NICIODATA compania Lidl nu multumeste in felul acesta : “Multumesc“! Ei spun “Va multumim” fiindca este vorba despre un lant de magazine foarte raspandit si se refera la faptul ca ei toti va multumesc pentru aprecieri sau pentru cumparaturi ! Merg doarte des pentru a face cumparaturi de la Lidl, asa ca stiu cum se comporta personalul din magazine, impecabil.

Aveti mare grija ce pagini accesati si mai ales cui oferiti  de buna voie datele dvs personale cat si datele de pe cardul bancar. Am sesizat si Politia Romana pentru a face verificari persoanelor care au creat aceasta pagina pe Facebook doar in scopul de a insela oamenii si a colecta datele personale.

Editor Simona Dobrican


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide