BREAKING NEWS
  • 21:06 » Incendiu de proporții la o hală din Timișoara (FOTO/VIDEO)
  • 20:50 » Un bărbat a refuzat să oprească la semnalul polițistului, l-a lovit cu mașina și a fugit
  • 20:48 » Și-a lăsat nevasta și copiii pentru o refugiată ucraineancă pe care a primit-o în casă
  • 20:44 » Variola maimuței. Ce este, cum se transmite și cât de gravă e boala? OMS: „Acesta nu este un eveniment obișnuit”
  • 20:39 » Media din clasele V-VIII ar putea să nu mai conteze la admiterea la liceu. Cîmpeanu: Notele și-au pierdut foarte mult din relevanță
Daca ti-a placut, distribuie acum!

  • Directorul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC), CATALIN SLAVILA – Comisar Sef Adjunct ANPC Dambovita prezinta activitatea pe primele 3 luni ale acestui an intr-un Comunicat de Presa emis astazi.             

COMUNICAT DE PRESA

             Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) a desfasurat in primele 3 luni ale anului 2021 diverse actiuni de verificare ca urmare a tematicilor nationale si locale de control, precum si a petitiilor primite de la consumatori.
Astfel, in urma celor 245 de actiuni intreprinse, echipele de comisari damboviteni au aplicat sanctiuni contraventionale in valoare de 93.000Iei.

             In aceeasi perioada, la CJPC Dambovita au fost depuse 324 reclamatii de la consumatori, din care 316 solutionate, 8 reclamatii find redirectionate catre institutii competente (ITM si IPJ Dambovita).
            Aceste rezultate vin in sprijinul realizarii obiectivului pe care CJPC Dambovita si l-a propus pentru anul in curs, si anume acela de a rezolva cu celeritate toate reclamatiile primite de la consumatori si de a realiza un numar sporit de verificare ale modului in care sunt respectate drepturile acestora , pentru reducerea cat de mutt posibil a abaterilor inregistrate la operatorii economici.

             In perioada urmatoare, comisarii CJPC Dambovita vor desfasura actiuni privind modul de respectare a prevederilor legale, conformitatea si modul de eticheta, prezentare si publicitate a produselor alimentare specifice sarbatorilor pascale (carne preambalata, ciocolata si produse din cacao, oua si vopsea de oua, vin etc.).   COMUNICAT DE PRESA …   comunicat de presa-ANPC-Dambovita

CLICK AICI PENTRU COMUNICATUL DE PRESA –   comunicat de presa-ANPC-Dambovita


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide