TRENDING
  • 18:29 » Al șaselea turist străin mort în Grecia. Germanul fusese dat dispărut duminică, după ce i-a dat un telefon îngrijorător soției sale
  • 18:19 » Cum a fost salvată o femeie după un grav accident de mașină?
  • 18:14 » Evaluarea Naţională 2024. Calendarul probelor. Peste 160.000 de absolvenţi de gimnaziu s-au înscris la examen
  • 18:09 » Coreea de Nord e furioasă că SUA ajută Ucraina și amenință: „Am putea ajunge la un nou război mondial”
  • 15:39 » Ce spun turiștii străini despre stațiunea Mamaia: „Am văzut foarte multe mașini luxoase. Muzica este puțin cam tare”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Noul director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Dâmbovița!

În urma concursului organizat de CNAS, în data de 16 iunie, Cristina Sima este noul director al CJAS Dâmbovița! Concursul s-a desfășurat la nivelul Caselor Județene de Asigurări de Sănătate din țară, iar Cristina s-a numărat printre primii 10 ca punctaj la proba scrisă, respectiv prima pe județ.

Acesta a reprezentat al doilea tur de alegeri, deoarece niciunul dintre candidați nu a obținut o notă de trecere la proba scrisă în turul din primăvară.

Săptămâna trecută, Cristina Sima a reușit să obțină cel mai mare punctaj la proba scrisă (83), având doi contracandidați – Liliana Termegan (75,50) și Nina Sandu (55,25), care nu a trecut mai departe. În urma probei orale, Cristina a fost aleasă director general al CJAS Dâmbovița, într-un mandat de patru ani.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide