BREAKING NEWS
  • 20:16 » Dmitri Peskov: Ucraina face în mod constant declarații care se contrazic, nu știm dacă realizează starea reală a lucrurilor
  • 20:14 » Psihologi criminalişti au făcut portretul asasinului care și-a ucis și tranșat iubita: Cum a ajuns profesorul universitar să omoare cu sânge rece
  • 20:07 » Irina Tănase are un nou iubit: l-a înlocuit pe Liviu Dragnea cu Regele Medicamentelor (Presă)
  • 20:00 » LIVE TEXT A 93-a zi de război. Rușii au înconjurat orașul Severodonețk. Alte 70 de cadavre, găsite sub dărâmături în Mariupol
  • 19:41 » „Putin nu ascultă pe nimeni. Planul său este să guverneze Rusia până moare”. Ucrainenii avertizează că războiul „se va prelungi”
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Noul Ford Ranger este testat pe cele mai dificile terenuri din lume

Construit de la zero pentru a fi cel mai dur, mai inteligent, versatil și capabil  Ford Ranger din toate timpurile, pick-up-ul este supus mai multor teste fizice și virtuale decât oricând.

Până în prezent, testele următoarei generații Ranger au acoperit aproximativ 10.000 km de condus prin deșert, echivalentul a 1.250.000 km în regim de condus specific clienților și echivalentul a 625.000 km de teste de durabilitate off-road la capacitate maximă de încărcare, iar testarea continuă în jurul lumii.

Dar chiar înainte ca primele prototipuri să fie testate pe drum, inginerii Ford au supus următoarea generație Ranger la mii de ore de simulări pe computer și alte mii de simulări ale condițiilor reale în laboratoare, acoperind totul, de la aerodinamică la durabilitatea componentelor și a structurii.

Testată la extrem: Noua generație Ford Ranger pregătită să facă față tuturor provocărilor

Clienții Ranger se așteaptă ca vehiculele lor să depășească limitele, așa că această testare riguroasă imită o varietate de scenarii din lumea reală în care clienții ar putea utiliza pick-up-ul. Și acestea au loc în centrele Ford din întreaga lume pentru a ne asigura că noua generație Ford Ranger răspunde nevoilor clienților din peste 180 de piețe.

Unele dintre aceste teste sunt considerate prea riguroase pentru a fi executate în viața reală, astfel încât simulările computerizate și robotica sunt folosite pentru a înlocui oamenii în cazuri precum „scârțâitul și zăngănitul” extrem al platformei în care suspensia pickup-ului și întregul corp sunt expuse ciclurilor intense de testare care se repetă 24/7.

În România, conform datelor disponibile la final de septembrie, Ford este lider de piață al segmentului pick- up cu actuala generatie Ranger, cu o cotă de segment de 39.7% și înregistrează o creștere de volume de 18% față de aceeași perioadă a anului trecut. Practic, unul din doi cumpărători de pick-up-uri din România alege Ford Ranger.

Aproximativ 74% din volumele vândute în prezent sunt versiuni superioare – Limited, Wildtrack și Raptor. Aproximativ 40% din vânzări sunt reprezentate de versiunea Ford Ranger Raptor.

Sursa promotor


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide