TRENDING
  • 16:31 » Haos în 18 spitale după un atac cibernetic de tip ransomware. MS: Sistemul e nefuncțional. Măsuri de prevenție pentru celelalte spitale
  • 16:29 » Atac la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert. Trei răniți în exploziile din Ismail. Reacția MApN
  • 22:34 » Ministerul Educației a virat banii pentru bursele elevilor pe lunile septembrie și octombrie
  • 22:27 » Un bărbat din Satu Mare a aflat că are BMW când a mers să plătească impozitele
  • 22:18 » Un băiat din Sibiu, în vârstă de 12 ani, este căutat de Poliție, după ce a plecat în urmă cu o zi de acasă
Daca ti-a placut, distribuie acum!

Noul Mercedes-Benz Citan va fi prezentat în 25 august!

Mercedes-Benz a anunțat că noua generație Citan va fi prezentată în data de 25 august. Noul model va avea și o versiune 100% electrică.

La finalul lui 2019, Mercedes-Benz a anunțat că utilitara Citan va primi o generație nouă. Conform oficialilor producătorului german, modelul va avea o identitate nouă și va fi disponibil și într-o variantă electrică.

Nemții au dezvăluit acum și data prezentării oficiale: 25 august. Mercedes-Benz Citan va avea dimensiuni exterioare compacte, însă va plusa în dreptul spațiului interior.

Modelul va putea fi echipat cu două uși care culisează, iar pragul de încărcare nu va fi unul înalt. În plus, modelul va fi disponibil cu o serie de sisteme moderne de siguranță, iar confortul la rulare va fi îmbunătățit.

Mercedes-Benz nu a oferit detalii, deocamdată, cu privire la sistemul de propulsie pregătit pentru varianta electrică a lui Citan.

Sursa automarket


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
LEAVE A COMMENT

Facebook
Închide
Închide