BREAKING NEWS
  • 11:43 » Regulile mastilor si certificatelor Covid se încheie în Anglia
  • 11:29 » Climatolog: Iarna se va transforma și va aduce riscuri asociate. Nu ne mai putem întoarce la ceea ce era acum 150 de ani
  • 11:24 » HARTĂ. Cod galben de ninsori și viscol în nordul și centrul țării. Zonele afectate
  • 11:16 » Cum arată Beijing după prima ninsoare din 2022, cu două săptămâni înainte de începerea Jocurilor Olimpice
  • 11:01 » Legea vaccinării obligatorii împotriva COVID, la vot în Parlamentul Austriei
Daca ti-a placut, distribuie acum!

În urma noilor restricții impuse de autorități s-a publicat și declarația pe proprie răspundere care trebuie completată în actualul context creat de valul trei al pandemiei de coronavirus.

Cele două hârtii importante necesare cetățenilor se pot descărca accesând linkul următor: https://cetrebuiesafac.ro/modele-declaratii.

În prezent există două tipuri de adeverințe și declarații, unul valabil tuturor localităților indiferent de rata de infectare și celălalt se referă la zonele unde aceasta depășește rata de 4 la mie sau 7,5 la mie.

În localitățile unde rata de infectare este peste 4 la mie în ultimele două săptămâni, circulația în zilele vineri, sâmbătă și duminică este permisă doar până la ora 20.00. Dacă rata este de peste 7,5 la mia de locuitori restricția este valabilă pentru întreaga săptămână. Activitatea magazinelor va fi până la ora 18:00, a anunțat joi seara secretarul de stat, Raed Arafat.


Daca ti-a placut, distribuie acum!
Alte articole care te-ar putea interesa...
×

Dă-ne un like pe Facebook

Facebook
error: Continutul este protejat!
Închide
Închide